Antti Autti Lumilautaliiton hallitukseen

13.10.2017 Suomen Lumilautaliitto ry:n uuteen hallitukseen nousee mm. pitkän linjan lumilauta-ammattilainen Antti Autti.

Ura-säätiön opiskeluapurahat lukuvuodelle 2017-2018

26.9.2017 Vielä tämän viikon ajan on mahdollista hakea opiskeluapurahaa alkaneelle lukuvuodelle.

Mikko Terentjeff täydentämään junnuvalmennusta

14.9.2017 Suomalaisen juniorilautailun valmennus kasvaa entistäkin vahvemmaksi, kun mukaan saadaan uutta, vahvaa kokemusta.

Kutsu jäsenfoorumiin ja liittokokoukseen

11.9.2017 Tervetuloa Suomen Lumilautaliiton Liittokokoukseen sekä vapaamuotoiseen Jäsenfoorumiin Lauantaina 30.9 Kulttuurikeskus Oranssiin, Suvilahteen.

Piiroinen 12:s halfpipen avauksessa - säästeli kroppaansa

Peetu Piiroinen palasi kolmen vuoden halfpipekisatauon jälkeen starttipaikalle samassa paikassa kuin missä viimeksi pipeä kisasikin.

Lindforsin kauden aloitus viivästyy

7.9.2017 Lumilautacrossin maailmancup alkaa viikonloppuna Argentiinasta, mutta A-maajoukkueen ainut crossilaskija Anton Lindfors ei vielä pääse starttaamaan.

Rinnekangas maailmancup-avauksessa yhdeksäs

A-maajoukkueen tulokas, 17-vuotias iisalmelainen Rene Rinnekangas oli Cardronassa Uuden-Seelannin maailmancup-avauksessa paras suomalaisista ottaessaan slopestylen yhdeksännen sijan.

Olympiakauden maailmancup alkaa Uudesta-Seelannista

29.8.2017 Slopestylen ja halfpipen maailmancupit starttaavat viikonloppuna Cardronasta Uudesta-Seelannista.

Hallitseva maailmanmestari ensimmäisiin kotikisoihinsa

22.8.2017 Joulukuussa Pyhällä kilpaillaan kaksi lumilautailun paracrossin maailmancupin kisaa. Mukana kilpailuissa on lajin hallitseva maailmanmestari ja viime kauden X Games -kultamitalisti Matti Suur-Hamari. Pyhän kilpailusta on tavoitteena tehdä jokavuotinen.

Juniorimaajoukkue julkistettu

11.8.2017 Suomen junioreiden lumilautamaajoukkue jatkaa tulevalla kaudella yhdellätoista laskijalla, joista kuusi on poikia ja viisi tyttöjä.

Yläkoululeiriläiset ensi kaudelle valittu

31.5.2017 Lumilautailijat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeireille kaudeksi 2017-2018 on valittu. Valintaprosessi oli tänä vuonna erityisen haastava, sillä hakijoita oli reilusti enemmän kuin paikkoja leireille.

A- ja B-maajoukkueet kaudelle 2017-2018 ovat koossa

22.5.2107 Lumilautailijat kokoontuivat Rukalle vapun jälkeen kauden viimeiselle yhteiselle leirille kuvamaan ensi vuoden joukkuekuvat sekä keskustelemaan tulevasta kaudesta, ja nyt on joukkueet on myös lyöty lukkoon.

AnttisWorld Cup viimeisteli Banked Slalom Tourin Pyhällä

24.2.2017 Hienosti laskijoita koko kauden kerännyt Banked Slalom Tour saatettiin päätökseen Pyhällä Antti Autin nimikkotapahtumassa AnttisWorld Cupissa.

Freeride SM karkeloitiin viikonloppuna

12.4.2017 Viime lauantaina kisattiin SM-kisoja myös vapaalaskussa. Kisa-areenana toimi Tamok Norjassa, mäkenä Blåbærfjellet eli suomalaisittain Mustikka.

Suomelle neljä mitalia World Rookie Tourin finaalista

10.4.2017 Rovaniemeläiset Iina Puhakka ja Eveliina Taka ovat laskeneet World Rookie Tourin finaalissa yhteensä kolme pronssia ja yhden hopean.

Partanen ja Suitiala slopestylen Suomen-mestareiksi

8.4.2017 Järjestyksessään kolmannetkymmenennelumilautailun SM-kisat huipentuivat lauantaina Levillä slopestyleen. Kisassa miesten sarjan voitti Aleksi Partanen ja naisten Ella Suitiala.

Partanen ja Nisula big airin Suomen-mestareiksi

7.4.2017 Levillä lumilautailun Suomen-mestaruuskisoissa lasketussa big airissa kultaa ovat ottaneet Aleksi Partanen ja myös eilisen crossikisan voittanut Kristiina Nisula.

Suur-Hamari ja Nisula crossin Suomen-mestareiksi

6.4.2017 Levillä lumilautailun SM-kisoissa Matti Suur-Hamari ja Kristiina Nisula ovat voittaneet crossin Suomen-mestaruudet. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun paralumilautailija on voittanut lumilautailussa SM-kisoissa.

Sappee Banked Slalom ja rata SM

3.4.2017 Viikonloppuna Sappeella laskettiin sekä ratalajien SM-kisat että banked slalomin viimeinen osakilpailu ennen AnttisWorld Cupia.

Pikkujämsä pronssille myös big airissa

1.4.2017 Spindleruv Mlynissa Tsekissä lasketussa junioreiden MM-kisojen big airissa turkulainen Elli Pikkujämsä on sijoittunut kolmanneksi.

Ajankohtaista