MESSILÄ BANKED SLALOM 5.2.2017

Lumilautaliiton suosittu Banked Slalom Tour alkaa jälleen. Kauden ensimmäinen kisa käydään Messilässä, mihin on luvassa hieno rata ja kova meininki. Tsekkaa info ja tule mukaan! Kiertueen paras laskija palkitaan majoituksella ja hissilipulla kiertueen päätapahtumaan AnttisWorld Cupiin Pyhälle, joten pisteiden keruu kannattaa.

Aikataulu

Sunnuntai 5.2.

10.00-11.15 Ilmoittautuminen
11.30-12.15 Rataan tutustuminen/harjoitukset
12.15-12.30 Kilpailijakokous (lähtöpaikalla)
12.35-14.35 Kisa
15.00-15.40 Finaali
16.00 Palkintojenjako

Sarjat

Naiset (14 v. ja yli)
Miehet (14 v. ja yli)
Lapset (tytöt ja pojat 13 v. ja alle)

Formaatti

Kilpailussa jokaisella laskijalla on 2-3 laskua riippuen osallistujamäärästä. Finaaliin pääsee miesten sarjasta kymmenen (10) sekä naisten ja lasten sarjoista viisi (5) laskijaa parhaimman ajan perusteella. Finaalissa jokaisella laskijalla on 2 laskua. Lopputulokset määräytyvät kaikkien laskujen parhaan ajan perusteella.

Osallistuminen

Osallistuminen on ilmainen Lumilautaliiton henkilöjäsenille, muutoin osallistumismaksu on 15 €/kisa. Rekisteröitymisen nopeuttamiseksi paikan päällä suosittelemme henkilöjäsenyyden hankkimista etukäteen osoitteesta http://fsa.fi/kilpailuttapahtumat/henkilojasenyys/liittyminen-ja-vakuutus/. Lumilautaliiton henkilöjäsenyys maksaa 30 €.

Ilmoittautuminen

Etukäteen shköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/banked-slalom/. Paikan päällä ilmoittautuminen sekä rekisteröityminen hoituu kisatoimistossa Kartanohotellin aulassa. Myös ennakkoilmoittautumiset maksetaan paikanpäällä, jos ei ole Lumilautaliiton henkilöjäsen.

Majoitus ja hissiliput

Kilpailijalippu sunnuntaina 5.2. maksaa 25 € + key card 6 €, jos ei ole omaa mukana. Kisaliivi on oltava päällä kilpailijalippua ostettaessa. Majoitusvaihtoehtoja voi varata Messilästä http://www.messila.fi/fi/Yopyminen/ tai puhelimitse 03 86011.

Osallistumisehdot

Kaikkien osallistujien on käytettävä kypärää sekä harjoituksissa että kilpailuissa. Selkäpanssaria ja muita turvavarusteita suositellaan. Laskijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla ja täyttävät sen merkiksi vastuuvapautuskaavakkeen. Alle 18-vuotiaiden puolesta vastuuvapautuskaavakkeen allekirjoittaa huoltaja.

Ranking ja pisteytys

Neljä kilpailua, sarjoina miehet, naiset ja lapset, aika ratkaisee. Pisteet osakilpailuista tulevat alla olevan taulukon mukaisesti kaikkien sarjojen kymmenelle parhaalle.

Kolmen ensimmäisen osakilpailun perusteella eniten pisteitä kerännyt laskija, nainen tai mies (ei lasten sarja), voittaa itselleen Pyhälle AnttisWorld Cupiin majoituksen sekä hissilipun.

Jos kaksi tai useampi laskija on tasatilanteessa, voittojen tai parhaiden sijoitusten määrä ratkaisee. Kiertueen voittajat kruunataan Pyhällä kaikkien neljän kilpailun yhteispisteiden perusteella.

Banked Slalom –rankingin pisteytys:

1. 24 p.
2. 20 p.
3. 16 p.
4. 14 p.
5. 12 p.
6. 10 p.
7. 8 p.
8. 6 p.
9. 4 p.
10. 2 p.

Järjestäjä pidättää kaikki oikeudet tapahtuman läpiviemiseen turvallisesti ja paikalliset olosuhteet huomioon ottaen.

Lisätietoja:

Juha Guttorm juha.guttorm@fsa.fi / 040-7251047

Ajankohtaista