Anton Lindfors X Gamesissa 12:s - sai paikan ensi vuodelle

25.1.2014 Anton Lindfors sijoittui alan suurimmassa kutsukilpailussa sijalle 12. Jussi jäi finaalin ensimmäiseen finaalilaskuun.

Aspenissa Coloradossa kisattiin tänään X Gamesin boardercrossissa. Kisa palasi X Gamesin ohjelmistoon vuoden tauon jälkeen.

Kisassa sekä Anton Lindfors että Jussi Taka pääsivät torstaisesta karsinnasta jatkoon. Itse finaalissa Anton ja Jussi joutuivat ensimmäisellä kierroksella samaan lähtöön. Siinä Jussi jäi neljänneksi ja Anton tuli kolmanneksi ja jatkoon.

Seuraavassa lähdössä Antonilla tuli muutamia kömmähdyksiä, eikä päässyt siitä jatkoon. Pikkufinaalissa Anton kaatui ja oli lopputuloksissa sijalla 12.

- Eka rundi oli hyvää skabailua ja oli siistiä vääntää Cheeverin (Jonathan) kanssa vastakkain. Tokassa laskussa jouduin vetämään liinat kiinni, muuten olisin saattanut tappaa hyvän kaverin, joka kaatui edessä - ei ollut vaihtoehtoa. Pikkufinaalissa oli sitten aika tyhjä olo ja oli vaikea syttyä enää, kun finaalipaikka oli mennyttä, olympialaiset oli mielessä ja ehjänä oleminen siellä. Se nyt meni sitten aika pieleen ja kaaduin toisessa hyndässä. Mutta sama se, onko täällä 7:s vai 12:s. 12 parasta saa kutsun ensi vuodelle, niin hyvä, että sen ainakin varmistin. Voitosta sitä kuitenkin haluaisin laskea, Anton Lindfors kommentoi.

Ajankohtaista