Töihin Vuokattiin lumilautavalmentajaksi

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia hakee yhteistyössä Lumilautaliiton ja Olympiakomitean kanssa lumilautavalmentajaa ensi kauden ajaksi. Tutustu hakemukseen ja hae mukaan!

Lumilautavalmentaja

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia / Sotkamon kunta

Haku päättyy: 31.8.2018
Työsuhteen kesto: Määräaikainen (1+3 v)
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia hakee yhteistyössä Lumilautaliiton ja Olympiakomitean kanssa lumilautavalmentajaa ajalle 1.10.2018-31.6.2019. Työtehtäviin kuuluu freestyle lumilautavalmennusta sekä laji- että fysiikkavalmennusta painottaen hakijan osaamisalueita, valmennuksen suunnittelua, kilpailumatkojen järjestämistä sekä muita lajiin liittyviä tehtäviä. Valmentaja elää urheilijoiden rinnalla harjoituksissa, kilpailuissa sekä arjessa päivittäin ja pystyy kehittämään urheilijoita kokonaisvaltaisesti. Olet yksi kolmihenkisen valmennustiimin jäsenistä ja vastuullesi tulee yhden ryhmän vastuuvalmentajana toimiminen.

Työympäristö on pääasiallisesti Vuokatin alueella. Työ on liikkuvaa, ja työajat vaihtelevat riippuen harjoituksista, kilpailuaikatauluista ja ylipäätään valmennuksen työnkuvasta. Työtehtävään kuuluu matkustamista kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla. Meillä pääset mukaan myös innostavaan erilajien valmentajista koostuvaan työyhteisöön. Verkostona Olympiakomitean valmentajat ja asiantuntijat. Tarjolla on myös monipuoliset työsuhde-edut liikunnan harrastamiseen.

Valmentaja on urheilijan valmentautumisen tärkein tukihenkilö, jolta laji- ja valmennustietämyksen lisäksi odotetaan mm. kielitaitoa, esimerkillisyyttä, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja omistautumista sekä ymmärrystä urheilun ja opiskelun yhdistämisestä.

Hakijalta toivotaan valmentajan ammattitutkintoa tai muuta liikunta-alan koulutusta. Lajitausta olisi toivottava, mutta ei aivan välttämätön jos hakijalla on esim. vahva tausta fysiikkavalmennuksesta, fysioterapeutin koulutus tms.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Kutsumme hakijat haastatteluun. Työ alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostilla vesa.makipaa@vrua.fi Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset opiskelu- ja työtodistusjäljennöksineen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella: Vuokatti-Ruka urheiluakatemia / Vesa Mäkipää Markkinatie 1, 88600 SOTKAMO.

Lisätietoja antaa huippu-urheilukoordinaattori Vesa Mäkipää, Vuokatti-Ruka urheiluakatemia
P. +358 45 1133 008
Sähköposti: vesa.makipaa@vrua.fi

Lumilautavalmentaja_REKRY PDF

Ajankohtaista