Halfpipen maailmancup jatkuu huomenna Rukalla

Halfpipen maailmancupin kilpailu alkaa huomenna Rukalta. Kilpailuun ottaa osaa 69 laskijaa, joista kaukaisimmat tulevat Uudesta-Seelannista, Kiinasta ja Etelä-Koreasta. Rukan kilpailu on osa olympiakarsintaa, ja se on ainut halfpipen maailmancupin kilpailu Euroopassa tällä kaudella.

Tänään kilpailun harjoitukset laskettiin lämpimässä, mutta tuulisessa säässä. Laskijat saivat Rukan halfpipessä runsaasti ilmaa, ja useat laskijat tekivät muun muassa tuplakorkkeja. Suomesta kisassa on mukana muun muassa vuoden 2011 Rukan maailmancupin voittanut Markus Malin, kaksinkertainen maailmanmestari Antti Autti ja viime MM-kisojen slopestylen kolmonen Janne Korpi.

- Ihan hyvä, kun saa vauhtia. Kyllä se on hyvä. Jos se huomenna vetää ihan jäähän, niin sitten se on ihan erilainen. Nyt ainakin hyvin luistaa ja mukava laskea, kun on vähän pehmeämpi. Oma laskeminen ei vielä mitään hirveän erikoista ole, mutta kyllä se siitä, kertoo Janne Korpi. Rukalla kilpaillaan huomenna karsinnat ja perjantaina sekä semifinaalit että finaalit. Rukan freestyleviikonloppu jatkuu lauantaina freestylehiihdon kumpareiden maailmancupin kilpailulla.

Huomisen aikataulu:
10.00–10.40 harjoitukset, miehet
11.10–12.00 karsinnat, miehet
12.00–12.40 harjoitukset, naiset
12.50–13.30 karsinnat, naiset

Katso huomisen lähtölistat: 

http://www.epressi.com/media/mediabankfiles/44/files/ruka-world-cup/7195slh1.pdf

http://www.epressi.com/media/mediabankfiles/44/files/ruka-world-cup/7196slh1.pdf

http://www.epressi.com/media/mediabankfiles/44/files/ruka-world-cup/7196slh2.pdf

Ajankohtaista