Kids on Board –hanketyöntekijä Etelä- ja Keski-Suomeen

Suomen Lumilautaliitto Ry:n Kids on Board -koulukiertue on turvallinen ja hauska tapa tutustua lumilautailuun koulun sisä- ja ulkotiloissa, toimintaan kehitetyillä välineillä. Hankkeen tavoitteena on tutustuttaa esikoululaisia sekä 1.-3. luokkalaisia lapsia lumilautailuun ja ohjata heidät harrastuksen pariin. Temppuillaan, kikkaillaan ja pidetään hauskaa laudan päällä! 
Työssä noudatetaan covid-19 turvallisuus ja terveys ohjeistuksia ja tehtäviä voidaan joutua soveltamaan työsuhteen aikana vastaamaan määräyksiä. 

Haemme kahta hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen, yksi Etelä- ja yksi Keski-Suomen alueelle.

Tehtävä:

Hanketyöntekijät Kids on Board kouluvierailujen ohjaustyöhön Etelä- ja Keski-Suomen alueille. Hanketyöntekijä vierailee 3-4 päivänä viikossa ala- sekä esikouluilla (sisä- ja ulkotiloissa), jossa hän ohjaa Kids on Board ohjelmaa 6-9-vuotiaille, noin 4-5 ryhmälle päivässä. Noin yhtenä päivänä viikossa hanketyöntekijän työnkuvaan kuuluu yhteistyö oman alueen hiihtokoulujen ja lumilautaseurojen kanssa, sekä erikseen sovittavat tapahtumat Kids on Board -konseptin mukaisesti. Toimistotyöhön ja suunnitteluun on varattu käytettäväksi yksi päivä viikossa. Työ sisältää matkustamista, sekä viikonloppu- ja iltatyötä. Hanketyöntekijän tukena on Kids on Board-tiimi ja hankekoordinaattori, mutta työ suoritetaan itsenäisesti.

Työntekijältä odotetaan aikaisempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä, lajituntemusta ja harrastuneisuutta lumilautailun parissa. Kykyä verkostoyhteistyöhön, itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä. Pedagoginen koulutus katsotaan eduksi. Soveltuu hyvin esimerkiksi liikunnanohjaajille, valmentajille, lumilautaopettajille, yhteisöpedagogeille, nuorisotyöntekijöille, opettajille. Positiivinen ja energinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Työhön vaaditaan oman auton käyttöä.

Työn kesto:

Työ on kokopäivätyötä. Keskimääräinen työaika on 7,5h/päivässä ja 37,5h/viikossa. Kouluvierailut sijoittuvat arkipäiville, hiihtokeskuksissa ja kaupungeissa tehtävät työt sijoittuvat pääasiassa ilta-aikaan tai viikonlopuille. 

Työtä on tarjolla joulukuussa kaksi viikkoa (viikot 49 ja 50) ja tammi-maaliskuu 2021 tarjoamme täydet työviikot. 

Korvaus:

Kuukausipalkka 2000€/kk (13,33€/h)
Työssä noudatettava työehtosopimus on Urheilujärjestöjä koskeva työehtosopimus.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen jenni.viitanen@fsa.fi

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rekisteriote.
Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset:

Jenni Viitanen – Kids on Board -hankekoordinaattori
jenni.viitanen@fsa.fi / 045 880 9559 

Ajankohtaista