Korpi finaaliin halfpipen maailmancupin avauksessa

4.12.2014 Janne Korpi oli ryhmänsä viides Copper Mountainilla.

Copper Mountainilla laskettiin halfpipen maailmancupin avauksen karsinnat Suomen aikaan myöhään torstai-illalla. Kisassa Janne Korpi oli toisen karsintaryhmän viides pisteillä 80.25 ja jatkaa lauantain finaaliin. Karsintojen voittaja Yhdysvaltojen Taylor Gold keräsi pisteet 91.25.

Kisassa oli Suomesta mukana myös Markus Malin, Ella Suitiala ja Henna Ikola, jotka eivät jatkaneet finaaliin. Markus oli ensimmäisen karsintaryhmän 12:s Ellan ollessa naisten 15:s ja Hennan 20:s.

Jannen paras lasku oli melon to fakie, caballerial doublecork, alley-oop backside rodeo, backside 540, frontside 1080 tailgrab ja caballerial 720.

- Pientä alkukauden kankeutta oli havaittavissa, mutta kiva kun pääsi finaaliin ja mukava päästä siellä sitten laskemaan. Täytyy kyllä koittaa parantaa rania finaalissa, nyt oli vähän sketsailua, Janne Korpi kommentoi.

- Hyvä saada Janne finaaliin, tulee lisää raneja ja hyvää pohjustusta Dew Tourille sekä MM-kisoihin. Tsekataan vähän myös voitelua viikonlopulle, niin eiköhän se siitä kaikkiaan parane vielä paljonkin. Harmi kun Manne (Malin) ei saanut omaa raniaan hyvin. Loukkaantumisen jälkeen ei toki ole paljon päästy laskemaan, jotem hyvä että nyt kuitenkin mies pääsi ihan hyvin vanhoihin temppuihin kiinni. Naisten osalta tuli ihan kelpo suoritukset. Homma parani treenien ja laskujen myötä koko ajan, ja varsinkin Ellalla on hyvä alkukauden buugi päällä, freestylen päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi.

Halfpipen finaali lasketaan lauantaina 6.12. klo 21:30 Suomen aikaa.

Karsintojen tulokset: http://www.fis-ski.com/snowboard/freestyle-snowboard/events-and-places/results/

Ajankohtaista