Korpi voittoon Rukalla halfpipen maailmancupissa - Malin kolmas

Rukalla nähtiin huikea halfpipe-show, kun kauden ainut Euroopassa järjestettävässä halfpipen maailmancupin kisassa päästiin finaaliin. Rukan pipeen droppasi illalla vielä mukavasti suomalaisia, kun suoraan karsinnoista finaaliin olivat laskeneet Antti Autti, Ilkka-Eemeli Laari ja Janne Korpi sekä Markus Malin ja Ella Suitiala, jotka olivat aiemmin päivällä voittaneet semifinaalit.

Miehissä kisan voittoon laski Janne Korpi, joka ensimmäisellä laskullaan sai pisteet 89.00, eikä yksikään laskija saanut häntä enää kärkipaikalta tiputettua. Korven voittolasku piti sisällään temput fs 1080, cab double cork, fronside nosegrab, bs 900 ja alley-oop bs rodeo 540. Toiseksi kilpailussa tuli Johann Baisamy Ranskasta ja kolmanneksi Markus Malin. Viidenneksi kisassa tuli kotikisojen ajaksi paluun kisakentille tehnyt Antti Autti. Naisissa Ella Suitiala tuli neljänneksi, kun voittoon laski Kiinan Shuang Li.

- Oli todella jäistä ja tuulista, ja oli aika vaikea aluksi laskea, kun aiemmin viikolla oli ollut pehmeämpää. Sivutuuli haittasi voittolaskussakin hieman laskua. Olin tosi yllättynyt, että sain näinkin hyvän ranin aikaiseksi. Tosi hyvä fiilis, kommentoi voitosta ilahtunut Janne Korpi.

- Jannelta ihan huikea suoritus. Kaveri tuskaili vielä treeneissä, ettei ehtinyt ihan kaikkia tempuja kokeilemaan. Sen verran selkärangassa ne siellä ovat, että tarpeen tullen Janne ne laittaa. Korpi taas kyllä osoitti, kuinka kova kaveri on kyseessä. Muutenkin koko päivä oli ihan huikea, että kun miehissä oli sijoitukset 1, 3 ja 5 ja naisissa 4, niin ei tämä olisi paljon paremmin mennä, päävalmentaja Pekka Koskela kommentoi.

Katso kaikki finaalin tulokset:

Miehet: http://www.epressi.com/media/mediabankfiles/44/files/ruka-world-cup/7195rlr0.pdf

Naiset: http://www.epressi.com/media/mediabankfiles/44/files/ruka-world-cup/7196rlr0.pdf

Ajankohtaista