Lasten Snoukkamaa kiertää suurimmat kauppa- ja hiihtokeskukset

Burton on tehnyt loistavaa työtä lasten lumilautailun eteen ja kehittänyt lapsia varten oman Riglet Park -konseptin. Se on liikuteltava miniparkki, jossa lapset voivat lumilautailla sekä lumella että sitä varten suunnitellulla muovimatolla.

Lumilautaliitto järjestää Riglet Park -toimintaa Suomessa Lasten Snoukkamaa -kiertueena jo kolmatta talvea peräkkäin. Lasten Snoukkamaa tarjoaa 2–7-vuotiaille lapsille mahdollisuuden kokeilla lajia ilmaiseksi useissa paikoissa ympäri Suomen koulutettujen ohjaajien opastuksella.

- On hienoa nähdä pikkuväen riemu ja ihastus lumilautailuun ja vanhempien fiilikset, kun pääsee tekemään yhdessä lasten kanssa. Helppo ympäristö pienine laitteineen on mitä parhain tapa tutustua lumilautailuun ja yhdessä harrastamiseen, ja Snoukkamaasta saa kipinän elinikäiseen harrastukseen ja uuteen maailmaan. Lasten Snoukkamaalla halutaan viestiä, että myös pienen lapsen kanssa voi harrastaa lumilautailua, kertoo Lasten Snoukkamaan ohjaaja Lauri Valonen.

Lasten Snoukkamaa -kiertue rantautuu kauppakeskuksiin ja Lumilautaliiton järjestämien isompien tapahtumien yhteyteen. Lajiin tutustuminen on Lasten Snoukkamaassa turvallista ja helppoa, sillä varusteet eli laudat, kengät ja kypärät löytyvät paikan päältä ja osallistuminen on ilmaista.

Kiertue alkaa Kuopion Matkuksesta tammikuun toinen päivä.

#lastensnoukkamaa

Lisätietoja: http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/lasten-snoukkamaa/

Lasten Snoukkamaa -kiertue 2016:

2.1. Kuopio, Matkus
3.1. Joensuu, Prisma
5.1. Turku, Mylly
6.1. Hämeenlinna, Goodman
9.1. Kouvola, Veturi
10.1. Lahti, Trio
16.1. Espoo, Sello
17.1. Vantaa, Jumbo
23.1. Hyvinkää, Willa
24.1. Tampere, Koskikeskus
29.1. Oulu, Ideapark
6.2. Helsinki, Itis
7.2. Lempäälä, Ideapark
12.2. Jyväskylä, TBA

Lasten Snoukkamaata tukevat Ruka, Burton, Dumle ja BareBar

Ajankohtaista