Lindfors jäi Feldbegrissä ensimmäiseen ryhmään

Feldbergissä Saksassa kisattiin tänään lumilautacrossin maailmancupin kilpailu. Eilisistä aikalaskuista sijalta 43 finaaliin jatkanut Anton Lindfors jäi tämänpäiväisessä finaalissa ensimmäiseen ryhmään, ja hänen loppusijoituksekseen tuli 44:s. Kisan voitti Venäjän Nilolay Olyunin.

Lindfors oli ottanut kovan kaatumisen torstaisissa harjoituksissa, eikä ollut aivan varmaa, laskeeko hän kisassa ollenkaan. Olkapäävamma osoittautui kuitenkin sen verran lieväksi, että kisaaminen oli mahdollista. Lindforsin mukaan vamma kuitenkin vielä vaikutti suoritukseen:

- Lähtö oli surkea, mutta kun vain yksi toimiva olkapää on, niin se on aika odotettua. Siihen nähden meni itse asiassa ihan hyvin. Sain hyvän draftin ja ohitin kolmanneksi ekan bänkin jälkeen ja olin matkalla jatkoon, mutta hyppäsin sitten pitkälle. Takakantti haukkasi alastulossa ja menetin siinä sijat mitkä olin saavuttanut. Kroppa on vielä romuna torstain pannujen jälkeen, niin laskeminen on aika jäykkää, mutta menee parempaan päin. Huomenna on jo parempi päivä, Lindfors kommentoi.

Feldbergissä kisataan sunnuntaina toinen kokonainen maailmancup-kilpailu.

Päivän tulokset: http://data.fis-ski.com/dynamic/results.html?sector=SB&raceid=12422

Ajankohtaista