Lindfors tippui maailmancupin finaalin ensimmäisessä heatissa

Anton Lindforsin sijoitus oli 32:s.

Veysonnaz’ssa Sveitsissä lasketussa lumilautacrossin maailmancupin kauden päätöskisassa Anton Lindfors jäi kilpailun viimeiseksi. Kutsulla mukaan otetut laskijat aloittivat kilpailun suoraan kaaviovaiheesta, jossa laskijat oli sijoitettu rankingin mukaan.

Lindfors sai laskussaan hyvän startin, mutta otti yhteen Nate Hollandin kanssa, josta hän jäi häntäsijalle. Sieltä hän ei enää pystynyt haastamaan muita laskijoita vaan tippui jatkosta. Kilpailun voitti Saksan Martin Noerl.

- Kausi oli siinä. Naten kanssa törmättiin tokan bänkin jälkeen, ja siihen se päättyi. Loppupeleissä oli positiivinen kausi toisin kuin moni voisi ajatella. Lasku toimi oikeastaan hemmetin hyvin suurimman osan kaudesta, mutta tulokset eivät vastaa omasta mielästäni kehitystä mitä tein laskijana tänä kautena. On aika turvallista sanoa, että ollut yksi epäonnisimpia kausia mitä ollut urani aikana. Itse olen tyytyväinen edistysaskeliin mitkä otin tänä vuonna ja että pysyin terveempänä kuin moneen vuoteen. Tästä on oikeastaan todella hyvä lähteä ensi kauteen. Voi kuulostaa typerältä oma tyytyväisyys, mutta tiedän mikä on tavoitteena ja mihin ollaan matkalla. Olen varma, että kun ratkaistaan tiiminä ensi vuodelle pari asiaa niin ollaan erittäin hyvässä vauhdissa - ja itse myös sen mukana, Lindfors kommentoi.

Anton Lindforsin kauden paras tulos oli Saksan maailmancupin 15:s sija.

Ajankohtaista