Lumilautaliitto ja maajoukkue esittäytyvät Boardexpossa

22.10.2013

Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään 1.–3.11. Boardexpo, jossa myös Lumilautaliitto on vahvasti edustettuna. Lumilautaliiton osastolla pääsee tutustumaan Liiton toimintaan mutta myös osallistumaan, kun Lasten Snoukkamaa esittäytyy yleisölle ensimmäistä kertaa.

Lauantaina 2.11. klo 12–14 Lumilautaliiton osastolla muun muassa maajoukkue, Rukan maailmancup ja Lumilautaliitto esittäytyvät medialle ja yleisölle vapaassa tilaisuudessa. Paikalla toiminnasta ovat kertomassa Liiton valmentajat, maajoukkuelaskijat sekä tapahtumien järjestäjät. Maajoukkueen kiireet alkavat välittömästi Boardexpon jälkeen, joten tämä voi olla viimeinen mahdollisuus tavata laskijat Suomessa ennen Olympialaisia.

Lumilautaliitto käynnistää tulevalle kaudelle uuden ohjelman, jossa kohderyhmänä ovat 3–7-vuotiaat lapset. Lasten Snoukkamaassa pääsee kokeilemaan lumilautailua helpotetuilla välineillä helpossa ympäristössä, sisällä matolla tai ulkona lumella. Marras-joulukuussa kiertue kulkee Intersportien läheisyydessä läpi Suomen, ja alkaa Boardexposta. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Burtonin, Seatin ja Intersportin kanssa.

Lasten Snoukkamaa on kaikille kohderyhmän lapsille avoin, ja sitä pääsee kokeilemaan Boardexpossa koko viikonlopun ajan.

Ajankohtaista