Lumilautamaajoukkue ensi kaudelle on julkaistu – laskijat tavattavissa Boardexpossa

Lumilautailun A-maajoukkue kaudelle 2014–2015 on selvillä. Freestylejoukkue on Peetu Piiroinen, Janne Korpi, Enni Rukajärvi, Roope Tonteri, Markus Malin, Petja Piiroinen, Kristiina Nisula, Ella Suitiala, Ville Paumola, Nuutti Niemelä ja Merika Enne. Crossijoukkueessa laskevat Anton Lindfors, Jussi Taka ja Matti Suur-Hamari. Freestylen päävalmentajana on aloittanut Antti Koskinen. Crossin valmentajana jatkaa Juha Guttorm.

Joukkueen laskijat ovat saavuttaneet jo runsaasti menestystä urallaan. Muun muassa viime kaudella Enni Rukajärvi voitti Sotshin olympialaisissa slopestylen hopeaa ja Anton Lindfors nousi ensimmäisenä suomalaisena lumilautacrossin maailmancupissa palkintopallille. Paracrossissa Matti Suur-Hamari nousi tulokaskaudellaan komeetan lailla suoraan kärkijoukkoon.

- Paljon on ollut muutoksia, joten nyt jatketaan kutakuinkin samalla porukalla, ettei tule liikaa muutoksia kerralla. Hyvä jengi onkin kasassa, joten melkein samalla porukalla on hyvä lähteä kauteen. Fiilis on hyvä, kun on tuttuja tyyppejä ympärillä, Antti Koskinen kommentoi.

- Ensi kautena tietenkin MM-kisat on selvästi kovin juttu. Sinne lähdetään totta kai hyvällä joukkueella, meillä on aina hyvä joukkue. Meillä on ollut jo todella onnistuneita leirejä Keski-Euroopassa. Laskijat ovat hyvässä kunnossa, ja he ovat vetäneet hyppyreitä erittäin hyvin. Viime vuoden temput ovat tulleet hienosti takaisin ja uusia jo haisteltu. Hieno kausi tulossa.

Joukkue on vielä tavattavissa Suomessa ennen kauden aloitusta. Laskijat ovat Boardexpossa 31.10.–2.11. Messukeskuksessa Lumilautaliiton osastolla seuraavanlaisesti:

Pe klo 15: Janne Korpi , Nuutti Niemelä ja Anton Lindfors
La klo 13: Merika Enne, Enni Rukajärvi, Ville Paumola, Peetu Piiroinen ja Petja Piiroinen
Su klo 13 Jussi Taka, Matti Suur-Hamari ja Markus Malin

Ajankohtaista