Maailmancup jatkuu Mammothilla

Suomesta viisi laskijaa osallistuu kauden toiseksi viimeiseen slopestylen maailmancupiin.

Mammothilla Yhdysvalloissa lasketaan tällä viikolla FIS:n maailmancupin slopestyle-kilpailu. Kisaan osaa ottavat Henna Ikola, Emmi Parkkisenniemi, Mikko Rehnberg, Aleksi Nevakivi ja Joonas Bergman.

- Matkalaukut ovat olleet monella meistä hukassa, mikä aiheuttaa pientä päänvaivaa. Toivottavasti pojat saavat laukkunsa pian, että pääsevät omilla vermeillä laskemaan, kertoo päävalmentaja Antti Koskinen.

Mammothissa osaa ottaa aikuisten maajoukkueen nuorempi väki, joilta myös odotetaan finaalipaikkoja:

- Aleksilla (Nevakivi) on hyvät näytöt MM-kisoista, ja Mikko (Rehnberg) ja Joonas (Bergman) ovat antaneet hyviä treeninäyttöjä Absolut Parkista. Toivottavasti laukkujen jälkeen löytyy vielä hyvä kisavire. Tämä on Joonaksen toinen slopestartti urallaan, että vielä kokemusta haetaan. Emmillä (Parkkisenniemi) on ollut pientä selkävaivaa, mikä on valmistautumista varjostanut. Henna taas oli vähän kipeänä juuri ennen lähtöä, mutta onneksi toipui. Hennalla on lähtenyt hyvän näköistä hyppyä on Vuokatissa, että perus vire on hyvä kunhan on lenssusta parantunut. Finaaliin odotetaan laskijoita ja sitä ensisijaisesti tavoitellaan. Toivotaan että keli on suotuisa ja hyvät kisat saadaan, Koskinen kommentoi.

Karsinnat lasketaan keskiviikkona ja finaali perjantaina. Finaali lähetetään Ylen kanavilla.

Ajankohtaista