Malin niukasti finaalin ulkopuolelle Dew Tourilla

Breckenridgellä Coloradossa Dew Tour jatkui eilen miesten halfpipen karsinnoilla. Erittäin kovatasoisissa karsinnoissa Markus Malin jäi niukasti finaalin ulkopuolelle sijoittuen kolmanneksitoista.

Kisassa oli mukana kaikki maailman parhaat laskijat, joista karsinnoissa korkeimmalle sijalle nousi yhdysvaltalainen Shaun White. Hänen korkeimmat pisteensä oli 95,60. Malin keräsi parhaasta laskustaan pisteet 65,00.

- Finaalin ulkopuolelle jääminen harmittaa. Olin kuitenkin noin suunnilleen tyytyväinen aireihini ja laskuuni, Markus Malin kommentoi. Hänen paras laskunsa oli iso frontside air, backside 900, frontside double cork, caballerial 720, backside rodeo ja alley-oop backside rodeo.

- Markus jäi täpärästi finaalin ulkopuolelle, mutta lasku oli lupaava. Isosti mentiin, mutta valitettavasti ranin vaikeustaso ei riittänyt. Fronttituplan kaveriksi kaivattaisiin paria muutakin isompaa temppua. Muuten hyvää monipuolista Mannen laskusta löytyi. Kisan line-up oli varmaankin kovinta, mitä tältä planeetalta löytyy, joten 13:s sija ei täysi pettymys ollut – varsinkaan, kun varaa parantaa on. Toivottavasti Laax Openia varten saadaan laskua työstettyä, päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi.

Dew Tour jatkuu tänä iltana miesten slopestylen karsinnoilla. Siihen on Suomesta kutsuttu Roope Tonteri ja Janne Korpi.

Aikataulu:
Perjantai 11.12. klo 21.15 miesten slopestyle, karsinnat
Sunnuntai 13.12. klo 22.45 miesten slopestyle, finaali

Livestream: http://www.dewtour.com/actionsports/event/breckenridge-2015

Ajankohtaista