Mikko Terentjeff täydentämään junnuvalmennusta

Suomalaisen juniorilautailun valmennus kasvaa entistäkin vahvemmaksi, kun mukaan saadaan uutta, vahvaa kokemusta. Nuorten valmentajien Anni Halosen ja Simo Suopangin seuraksi Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan astuu oululainen Mikko Terentjeff.

- Olen hullun fiiliksissä ja innostunut uusista kuvioista. On todella mukava päästä tekemään päivätasolla arkityötä laskijoiden kanssa aina kuntosalista taitotreeneihin lumelle. Omasta mielestä se on koko homman siistein osa. Vuokatin toimintaa olen päässyt seuraamaan yhteisten kisareissujen kautta ja meininki on aina näyttänyt todella hyvältä ja houkuttelevalta, mutta arkirytmi on jäänyt näkemättä. Siihen tällä hetkellä totutellaan, Mikko kertoo.

Mikko on jo ehdottomasti yksi Suomen kokeneimpia lumilautavalmentajia. Hän on ollut viimeiset seitsemän vuotta valmentajana sekä Uudessa-Seelannissa Cardronan HPC:llä että Iso-Syötteellä keskuksen tiimissä. Lisäksi hän on suunnitellut Iso-Syötteen parkkia, joten monipuolista kokemusta löytyy.

- Aion tuoda mukanai kokemuksia Uudesta-Seelannista ja uuden, ulkopuolisen näkemyksen. Valmentaminen on omasta mielestäni parasta hommaa mitä voi tehdä ja toivon, että palo tekemiseen näkyy ja sitä kautta saisi innostettua laskijoita.

Mikko aloittaa myös nuorten olympiavalmentajana (NOV) ja on tiukasti tekemisissä nuorten maajoukkuelaskijoiden kanssa Vuokatissa, joten ote myös Lumilautaliittoon tulee vahvistumaan.

- Liiton toimintaa olen seurannut erittäin mielelläni viimeiset vuodet. Hommat ovat mennyt eteenpäin ja meno freesautunut. Tapahtumaa ja toimintaa laskijoille laskijoiden ehdoilla, Mikko kertoo.

Tervetuloa remmiin!

Ajankohtaista