MUUTOKSIA LUMILAUTALIITON KEVÄÄN TAPAHTUMIIN

Suomen viranomaiset ovat eilen antaneet määräyksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat kielletään toukokuun loppuun saakka koronaviruksen vuoksi. Pienempien tapahtumien järjestämistä tulisi viranomaisten ohjeiden mukaan välttää.

Näin ollen Lumilautaliiton hallitus on päättänyt, että SM-tapahtumat QKLS Games Kasurilassa ja QKLS Rally Tahkolla on peruttu. Lisäksi Rukalla järjestettävä Spring Camp siirtyy syksylle. Leiripaikka säilyy automaattisesti, eikä ilmoittautumisten suhteen tarvitse tässä vaiheessa tehdä mitään toimenpiteitä. Annamme lisätietoa asiasta maaliskuun aikana.

Seuratoimintaa kehotamme jatkamaan normaaliin tapaan. AVIen ohjeita hiihtokeskustoimintaan liittyen on kuitenkin seurattava, ja riskiryhmien osallistumista treeneihin on syytä harkita tarkasti.

Haluamme toimia vastuullisesti ja pyrkiä toiminnallamme ehkäisemään taudin leviämistä. Lisäksi haluamme olla kuormittamatta kriisitilanteessa suomalaista terveydenhoitojärjestelmää tapahtumissa tapahtuvilla mahdollisilla tapaturmilla.

Kiitämme kaikkia laskijoita, keskuksia, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitämme kaikesta siitä mitä tapahtumien eteen on tehty.

Ajankohtaista