My Turn - Lyhytdokumentti soveltavasta lumilautailusta saa ensi-iltansa

2.11. klo 17, GoExpo Winter -messujen aatto, Messukeskus

Tervetuloa osallistumaan Lumilautaliiton vammaislautailun Kaikki Snoukkaa -edistämisprojektin My Turn -lyhytdokumentin ensi-iltaan. Elokuva on lyhytdokumentti soveltavasta lumilautailusta ja laskijoista, jotka näkevät lumilautailussa mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Mukana näytöksessä ovat mm. paralumilautailun maailmanmestari Matti Suur-Hamari sekä elokuvan laskijat.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, mutta paikkamäärä on rajallinen, pyydämme täyttämään ilmoittautumislomakkeen: https://goo.gl/forms/rmpGMYafljsskc5k2

Projektin huipentuma My Turn

Lyhytelokuva antaa puheenvuoron erilaisista taustoista tuleville lumilautailijoille, jotka esimerkillään osoittavat, että jokaiselle löytyy keino päästä mukaan lajin pariin ja nauttia päivästä rinteessä.
Lyhytdokumentti on osa Suomen Lumilautaliiton Kaikki Snoukkaa -projektia, joka levittää tietoa soveltavan lumilautailun mahdollisuuksista.

Kaikki Snoukkaa -projektin tavoitteena on innostaa ihmisiä lautailun pariin. Projekti on suunnattu viestimään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja heidän lähipiirilleen. My Turn -elokuva on projektin huipentuma, joka näyttää monipuolista laskemista, huikeita maisemia ja ennen kaikkea hyvää fiilistä ja yhteisöllisyyttä - eli juuri sitä mistä lumilautailussa lopulta on kyse. 

Ensi-illan aikataulu

17.30 Saapuminen (sisäänkäynti oven 7.17. kautta - Itäinen sisäänkäynnin lähellä
18.30 Tervetuloa & Ohjelma alkaa
18.35 Puheenvuoro: Opetus - ja Kulttuuriministeriön liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari
18.40: Puheenvuoro: Suomen Lumilautaliiton toiminnanjohtaja Mika Andersson
18.45 Kaikki Snoukkaa projektin esittely: Noora Vihervaara, Tiina Lindström & Janne Tanskanen 
19.00 Kaikki Snoukkaa -projekti esittää: My Turn - Tarinoita soveltavasta lumilautailusta
19.15 My Turn -elokuvan laskijat haastattelussa
19.30 Vapaata jutustelua hyvässä seurassa & lumilautailufiilistelyä
20.30 Tilaisuus päättyy 

Tila on esteetön ja erilaiset liikunta- ja aistivammat otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Sisäänkäynti oven 7.17. kautta, joka sijaitsee entisen Itäisen sisäänkäynnin lähellä, nykyisen Kokoustamon pysäköintialueen vieressä.
http://messukeskus.com/tulo-ohjeet/

Tapahtuman järjestää: Suomen Lumilautaliitto & Bueno & Co Oy 
Tapahtuman kumppanit: Messukeskus & GoExpo Winter, Ruka ja Pyhä

Lisätietoja: www.kaikkisnoukkaa.com 

Ajankohtaista