Nuorten maajoukkue on kasassa - liity tukemaan heidän harjoitteluaan

Yhteensä kuusi nuorta laskijaa eri puolelta Suomea lähtee kohti kansainvälisiä nuorten kilpailuja. Lumilautaliiton jäsenmaksut tällä kaudella ohjataan nuorten joukkueen harjoitteluun, joten kaikki voivat tukea heidän matkaansa.

Liittymisohjeet ja tietoa jäseneksi liittymisestä: http://www.fsa.fi/liitto/henkilojasenyys/

Nuorten maaoukkue 2018-2019:

Eveliina Taka, 2002 Rovaniemi
Veera Immonen 2002 Sotkamo
Valtteri Kautonen 2002 Hyvinkää
Aatu Partanen 2002 Joensuu
Nooa Kervinen 2001 Outokumpu
Roni Karhila 2001 Saarijärvi

Nuorten maajoukkueen laskijat on nyt valittu. He lähtevät hakemaan menestystä junioreiden maailmanmestatuuskisoista ja World Rookie Tourilta sekä harjoittelevat määrätietoisesti kohti isompia koitoksia.

- Joukkueeseen valitut laskijat ovat hyvässä kehityksessä ja heillä on asenne kohdallaan. Kausi on aloitettu hyvin lumileireillä ja laskijat ovat päässeet harjoittelemaan monipuolisesti. Uskon näiden laskijoiden mahdollisuuksiin seuraavina vuosina. Lumilautailu kehittyy nopeasti maailmalla, ja onneksi myös Suomessa on urheilu kovassa kehityksessä ainakin lumilajien näkökulmasta. Joukkueen taso on hyvä, ja sitä päästään mittaamaan tällä kaudella, kun joukkueella on edessä Euroopan nuorten olympiafestivaalit Sarajevossa helmikuussa ja nuorten MM-kisat Ruotsissa huhtikuussa, nuorten valmentaja Simo Suopanki kertoo.

Tänä vuonna kuka tahansa voi osallistua nuorten maajoukkueen tukemiseen, sillä kauden 2018-2019 Lumilautaliiton jäsenmaksut ohjataan suoraan nuorten maajoukkueen valmentautumiseen, kuten kisamatkoihin, leireihin ja valmennuskuluihin. Lumilautaliiton jäsenyys maksaa 20 euroa. Osoita tukesi nuorten maajoukkueelle ja postaa tunnisteella #nuortenlautailuun.

Nuorten maajoukkueen virallinen kumppani on Vuokatinrinteet.

Ajankohtaista