Peetu Piiroinen päättää kisauransa

Yksi suurimmista jättää kisahommat taakseen. Olympiahopeamitalisti, nelinkertainen TTR-kiertueen voittaja ja mitä vielä. Näin asiasta kertoo itse maestro.

- Suurin syy kisojen kiertämisen lopettamiseen on kroppa. Sen verran ollut loukkaantumisia ja pikkuvaivoja, ettei tahdo kestää rasitusta. Kisalasku on niin kovaa hommaa ja jos haluaa pärjää, niin pitäisi myös kehittyä. Se on pääsyy, eikä ole sen kummempaa menestystäkään tullut kuin aikoinaan. Se tosin myös menee loukkaantumisten piikkiin. On tätä tullut hetken aikaa tehtyäkin, että nyt voi antaa tilaa muille asioille.

- Olihan se mahtavaa aika, tyytyväinen olen kisauraani. Paljon tuli menestystä sekä hyviä muistoja ja pääsin reissaamaan ympäri maailmaa. Mahtavat muistot jää ja on ihan hyvä fiilis - ei tämä mikään kauhean vaikea päätös ollut. Pienet jäljet se on silti kroppaan jättänyt: vähän selkä saattaa viotella.

- Tulevaisuuden suunnitelmat on aika auki, mutta laskea aion kuitenkin. Kuvaushommilla voisin jatkaa uraa, mutta kropan ehdoilla mennään. Se suunnan määrää pitkälti.

- Tässä vaiheessa on sanottava iso kiitos maajoukkueelle, että on puskenut mua lumilautailussa eteenpäin. Se on ollut isona apuna mun menestyksessä. Ei muuta kuin tsempit maajoukkueen nuoremmille laskijoille. Pitäkää Suomi korkealla!

Kiitos Peetu kaikesta - we salute you!

Ajankohtaista