Rukajärvi Dew Tourin tynkäkisan viidenneksi

Breckenridgellä Coloradossa uudella formaatilla laskettua slopestyleä ei saatu vietyä kunnialla loppuun saakka. Hypyt ja reilit oli jaoteltu eri päiville, mutta kun perjantaista sunnuntaille siirrettyä naisten hyppyosuutta ei sunnuntainakaan saatu lumisateen vuoksi laskettua, jäivät lauantain reilien tulokset lopullisiksi.

Reilien jälkeen kisan ainut suomalainen, Enni Rukajärvi, oli viides, ja näin ollen se jäi myös hänen lopulliseksi tuloksekseen.

Reileistä Rukajärvi keräsi pisteet 77,66. Hänen raninsa oli viimeistä frontside blunt 270 lukuun ottamatta erittäin puhdas, mutta valitettavasti hieman aikainen reililtä tippuminen rokotti pisteitä. Hänen raninsa oli 50-50 backside 360, frontside lipslide, boardslide 270 ja frontiside blunt 270.

- Viides sija on ihan jees. Vähän harmittaa, että vika reili ei menny ihan putkeen, mutta olen fiiliksissä, että tuli koitettua itselle vaikeita juttuja reileihin. Olisi ollut kiva päästä vetämään vielä hyndää, kun tuntuu, että se on enemmän se oma juttu, ja juuri tuota hyndää olisi ollut mukava laskea. Mutta näin tämä välillä näissä keleissä menee. Ensi kerralla sitten, Rukajärvi kommentoi.

Naisten kisan voitti yhdysvaltalainen Jamie Andersson pisteillä 91,33 ja miesten kisan Kanadan Mark McMorris pistein 172,66.

Ajankohtaista