Rukajärvi jäi finaalista Dew Tourilla

Myöhään eilen illalla Suomen-aikaa Breckenridgellä Coloradossa laskettiin Dew Tourin naisten slopestylen karsinnat. Kutsukisan ainut suomalainen, Enni Rukajärvi sijoittui kymmenenneksi, eikä jatka finaaliin.

Dew Tour oli Ennin ensimmäinen kisa loukkaantumisen jälkeen. Lokakuussa Enni loukkasi nilkkaansa kärsien luumustelmasta ja pienistä murtumista. Päävalmentaja Antti Koskisen mukaan nilkan kunto oli epäilyttänyt.

- Hyvä, että Enni pystyi tuonkin verran laskemaan. Nilkka mietitytti kuitenkin alkureissusta aika paljon. Nyt ei ehkä ihan kunto riittänyt puristamaan enää enempää, eikä varmuutta myöskään vielä ollut, kun Enni ei ollut päässyt laskemaan loukkaantumisen takia, Koskinen kommentoi.

Enni pääsi kuitenkin mukaan viimeiselle karsintakierrokselle, mutta hän kaatui viimeisessä reilissä. Hänen paras laskunsa oli boardslide, tailpress, frontside 360, backside 360, 5050, 5050 bs 180, caballerial 540 ja backside 540 pienellä revertillä. Koska puhdasta laskua ei tullut, oli tyytyminen pisteisiin 42,40. Karsintojen voittoon lasku Hailey Langland pisteillä 93,60.

- Oli tässä päivässä paljon hyvääkin. Olen ehjänä, pystyin vetämään isot hyndät ja tekemään kisatemput sekä tärkeimpänä se, että tiedän pystyväni taas laskemaan ja jatkamaan talvea eteenpäin, Enni Rukajärvi kommentoi.

Dew Tour jatkuu tänä iltana miesten halfpipen karsinnoilla, jossa mukana on Suomesta Markus Malin. Miesten slopestylen karsinnat kisataan perjantaina. Siihen on Suomesta kutstuttu Roope Tonteri ja Janne Korpi.

Aikataulu:
Torstai 10.12. klo 21.30 miesten halfpipe, karsinnat
Perjantai 11.12. klo 21.15 miesten slopestyle, karsinnat
Lauantai 12.12. klo 21.30 miesten halfpipe, finaali
Sunnuntai 13.12. klo 22.45 miesten slopestyle, finaali

Livestream: http://www.dewtour.com/actionsports/event/breckenridge-2015

Tulokset: http://www.dewtour.com/actionsports/event/breckenridge-2015/full-results/2015_204_SNBSlopeW_SF

Ajankohtaista