Rukajärvi kolmanneksi X Gamesin slopestylessä

Enni Rukajärvi on sijoittunut pronssille viimeisessä slopestyle-kilpailussa ennen olympialaisia. Aspenissa Coloradossa lasketussa X Gamesin slpopestylessä Rukajärvi oli ainut kutsun saanut suomalainen.

Naisissa voiton otti yhdysvaltalainen Jamie Anderson ja toiseksi tuli saman maan Julia Marino.

- Ollut aika mielenkiintoinen aamu. Piti aamusta alkaa kisa, mutta lunta tuli ja tuiskutti, niin kisoja siirrettiin. Onneksi vähän selkesi, mutta uutta lunta oli vielä radalla, niin harjoituksissakin oli vaikea saada vauhtia. Juuri ja juuri sai vauhtia, että pääsi viimeisestä hyppyristä yli. Jotkut tytöt alkoivat luovuttaa jo aika aikaisessa vaiheessa, mutta itse kuitenkin laskin koko harjoitusten ajan ja katsoin, miten tilanne etenee. Koko ajan oli epäselvyyttä, onko meillä kisaa vai ei. Siinä oli vaikea suhtautua, että mitä tekee ja saako vauhtia vai ei. Juuri kun olin droppaamassa, kuulin, että osa tytöistä ei lähde ja samalla mietin, että mitä teen: jätänkö myös välistä. Sain kuitenkin vauhtia niin päätin, että lasketaan sitten. Vaikea päätös se silti oli. Itsellä oli kuitenkin hauskaa, vaikken ihan saanut tehtyä sellaisia raneja mitä piti. Silti tosi fiiliksissä, että sain kaksi ländättyä rania. Viimeisellä olisn halunnut vielä parantaa, mutta sitten tulikin liikaa vauhtia ja pyllähdys. Mielenkiintoinen päivä, mutta hyvillä fiiliksilllä, että sain raneja päälle. Jamie ja Julia pisti silti kovat ranit ja oli hauska laskea, Rukajärvi kommentoi.

Rukajärvi on noussut varasijalta X Gameseissa myös big airin varsinaiseen kilpailuun. Se lasketaan huomenna lauantaina. Lähetyksen tarjoaa Yle Areena.

Tulokset, naiset:
1. Jamie Anderson, USA 94,00
2. Julia Marino, USA 92,00
3. Enni Rukajärvi 87,33

Ajankohtaista