Suomalaiset jäivät finaalista Copper Mountainilla

Copper Mountainilla Yhdysvaltojen Coloradossa halfpipen maailmancupissa Janne Korpi, Ilkka-Eemeli Laari ja Ella Suitiala jäivät karsintoihin.

Ensimmäisessä ryhmässä laskenut Laari sai ensimmäisestä laskustaan pisteet 75,75 ja paransi hieman toisella keräten pisteet 76,00. Ne riittivät heatin seitsemännelle sijalle, kun neljä parasta meni finaaliin.

Kolmannessa ryhmässä ollut Janne Korpi epäonnistui molemmissa laskuissaan. Ensimmäisessä hän kaatui frontside 1080:n, ja toisessa laskussa sama temppu tuli niin pohjalle, ettei Janne pääsyt tekemään haluamaansa rania. Seuraavan hitin cab tuplakorkki vaihtui cab 720:een, eivätkä pisteet 64,50 riittäneet jatkoon. Korpi oli ryhmänsä 15.

Ella Suitialankaan laskut eivät menneet yhtä hyvin kuin Rukalla viikonloppuna. Hän sai pisteitä 46,25 ja oli ryhmässään sijalla 14.

Tänään Copper Mountainilla kisataan slopestylen karsinnat, johon osallistuu Suomesta Janne Korpi, Nuutti Niemelä, Petja Piiroinen, Enni Rukajärvi, Kristiina Nisula, Henna Ikola, Ella Suitiala ja Merika Enne.

Ajankohtaista