Suomeen kulta ja pronssi Italian World Rookie Tourilla

Enni Saarela voitti rookie-tyttöjen sarjan, Jere Hietikko otti pronssia rookie-pojissa.

Viikonloppuna Italian Pilassa lasketussa kansainvälisessä nuorten kilpailukiertue World Rookie Tourin slopestyle-kilpailussa on Suomelle tullut kaksi mitalia. Hienossa säässä lasketussa kisassa Enni Saarela (s. 2002) voitti rookie-tyttöjen sarjan ja Jere Hietikolle (s. 2003) tuli pronssia rookie-pojissa. Menestystä täydensi Nooa Kervisen (s. 2001) viides sija rookie-pojissa ja Ville Jukolan (s. 2007) viides sija gromi-pojissa.

World Rookie Tourin kauden viimeinen kilpailu lasketaan 25.-30.3. Kaprunissa Itävallassa.

Enni Saarela:
- Hyvä tuuri sattui käymään. Ländäsin viimeisen ranin ja se riitti. Tein perus varman laskun, mutta puhtaasti ja gräbit kunnolla kiinni. Ensimmäisestä hyppyristä lähti vähän käsistä, mutta sain kuitenkin kasaan ja se riitti. Tosi kivaa ollut täällä. Tästä kahden viikon päästä jatketaan Kapruniin.

Jere:
- Tämä päivä meni todella hyvin. Ekan ranin ländäsin aika täydellisesti, ja toisella lähdin koittamaan uutta temppua eli backside 720:tä. Sen hyppäsin ensin kyljelleni, mutta kolmannella sain sen päälle ja perään frontside 900:n sekä switch backside 540:n. Tuli paljon uusia temppuja, eli meni todella hyvin.

Nooa:
- Ei ollut yhtään mun päivä, tosi helppoihin temppuihin kaatui tänään. Olisi ollut suht helppo kisa, mutta ei auta. Keli oli täydellinen, että kyllähän tässä kelpasi laskea. Hyppyritkin tuntuivat hyvältä itselle.

Ville:
- Ihan hyvä oli. Sain frontti seiskan ja backflipin tehtyä isosta linjasta. On täällä kovempi taso kuin Suomen kisoissa. Oli tosi hyvä parkki ja kiva laskea.

Tulokset: http://www.worldrookietour.com/download/FinalsResultsPilaRookieFest2019.pdf

Ajankohtaista