Suomen Lumilautaliitto ry hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Suomen Lumilautaliitto ry (SLL) / Finnish Snowboard Association (FSA) on vuonna 1988 perustettu maailman toiseksi vanhin kansallinen lumilautaliitto. SLL:n tehtävänä on vastata kansainvälisestä kilpailumenestyksestä, edistää lajin tunnettavuutta ja harrastustoimintaa sekä järjestää kilpailu- ja koulutustoimintaa kotimaassa.

Lumilautaliitto hakee uutta toiminnanjohtajaa nuorekkaaseen työyhteisöön. Toiminnanjohtaja vastaa Liiton hallinnosta, varainhankinnasta ja taloudesta, hän toimii Liiton eri toimijoiden (valmennus, ohjaus, kilpailu, lapset ja nuoret, markkinointi ja viestintä) esimiehenä ja vastaa toimintojen kehittämisestä Liiton hallituksen antamien suuntaviivojen mukaisesti. Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa sekä yhteyksistä eri sidosryhmiin että Liiton päivittäistoiminnoista.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja/tai riittävää kokemusta vastaavanlaisten tehtävien hoidosta. Lajituntemus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat avainasemassa talousosaamisen ohessa. Hyvä englannin kielen osaaminen on välttämättömyys. Katsomme eduksi liikuntajärjestömaailman tuntemuksen.

Vapaamuotoisten hakemusten ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee olla toimitettuna 31.12.2013 klo 23.59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tom.hannelius@fsa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Lumilautaliiton hallituksen puheenjohtaja Tom Hannelius, puh 040-7370205 (9.12., 16.12., 18.12., 20.12. ja 27.12. klo 16.00 jälkeen) / email. tom.hannelius@fsa.fi

Ajankohtaista