Suomi Tour avattu Iso-Syötteen upeissa olosuhteissa

Lumilautaliiton kansallinen kisakiertue Suomi Tour starttasi viikonloppuna Iso-Syötteeltä, jossa lauantaina kisattiin slopestylessä ja sunnuntaina vapaalaskussa. World Snowboard Tourin alainen Suomi Tour keräsi runsaasti innokkaita kisaajia molempiin lajeihin, vaikkakin slopestylessä nähtiin kovempaa ruuhkaa.

Iso-Syöte Park Crew oli laittanut Iso-Syöte Snowparkin todella hyvään kuntoon, minkä johdosta lauantaina nähtiin todella kovatasoinen kilpailu. Itse asiassa parkki oli niin hyvä, että moni kisaaja jätti sunnuntain vapaalaskun väliin ihan sen takia, että he halusivat laskea vielä tosen päivän loistavaa parkkia.

Rookie-pojissa nähtiin totuttuun tapaan eniten osanottajia. Sarjan voittaja Emppu Väisänen oli kisasta innoissaan:

- Kisa oli todella hyvä ja meininki oli hyvä. Kaikki laskivat tosi hyvin. Jengi ländäsi hienoja raneja ja itselle tuli oman kisahistorian ensimmäinen ländätty rani, että mä olin melkein aluksi enemmän fiiliksissä siitä kuin voitosta. Vedin ensimmäiseen reiliin frontside 270 sisään ja seuraavaan lipparin etujalalle, josta tein pretzel 270 ulos. Hyndistä tein switch backside 900 ja frontside 720 ja viimeiseen hänkkään frontside blunt 270 ulos.

Slopestyleen otti osaa kaikenkaikkiaan yli 60 laskijaa, joista monet olivat uusia kilpailijoita. Vapaalaskuun osallistui hieman vähemmän väkeä, mutta kaikilla oli hauskaa ja he tekivät hienoja laskuja.

Seuraavaksi Suomi Tour jatkuu 11.-12.2. Vuokatissa, jossa lasketaan slopestylessä ja halfpipessä

Slopestylen tulokset: Iso-Syöte slopestyle

Freeriden tulokset: Iso-Syöte freeride

Vuokatin Suomi Tourin info: http://fsa.fi/ajankohtaista/suomi-tour-2017-vuokatti-11-122/

Ilmoittaudu mukaan: http://fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/suomitour/

Ajankohtaista