Suomi Tour jatkui Vuokatista

Lumilautaliiton kansallisen kisakiertueen Suomi Tourin toinen pysäkki oli Vuokatti, jossa kisattiin sekä slopestylessä että halfpipessä. World Snowboard Tourin alainen Suomi Tour keräsi runsaasti laskijoita myös Vuokatissa. Jälleen slopestyle oli lajeista suosituin.

Vuokatin parkki ja halfpipe saivat laskijoilta runsaasti kehuja, eikä harmaa sää vaikuttanut itse laskemiseen. Tuttuun tapaan suurimmat osanottajamäärät keräsivät grom- ja rookie-pojat. Yhteensä laskijoita oli lähes 70.

- Hiukan oli huono sää, mutta nokat oli hyvässä kunnossa ja reilit luisti. Tykkäsin kyllä parkista. Itsellä kaksi ensimmäistä rania vähän sketsasi, mutta vikalla meni sitten päälle, kertoo rookie-poikien voittaja Valtteri Kautonen. Hänen laskunsa oli cab 540, frontside 720, 50-50 bs 180 ja switch 50-50 to fs boardslide.

- Ihan ok päivä. Ekan laskun kaaduin, tokan ländäsin ja sit taas vikan kaaduin. Kumminkin sain yhden laskun pystyyn. Vikalla laskulla oli tarkoitus tehdä tokasta hyndästä frontti 720, mut en päässyt sinne asti. Ei se mitään, seuraavalla kerralla sitten. Kisa oli hyvä ja kaikilla oli hyvä meininki. Toki vähän lunta satoi, mutta ei annettu sen häiritä, rookie-tyttöjen voittaja Emmi Parkkisenniemi kertoo.

Seuraavaksi Suomi Tourilla käydään Talmassa 11.-12.3. Siellä kisataan Vuokatin tapaan slopestylessä ja halfpipessä.

Tulokset:

Vuokatti Slopestyle

Vuokatti Halfpipe

Ranking-tilanne Vuokatin jälkeen:

Suomi Tour Ranking 2017

Ajankohtaista