Suur-Hamari toinen banked slalomin maailmancupissa Kanadassa

Lumilautailija Matti Suur-Hamari jatkaa hyviä otteitaan: hän tuli myöhään eilen illalla toiseksi banked slalomin maailmancupissa. Kisa laskettiin Big Whitessa Kanadassa. Kisan voittoon laski Carl Murphy Uudesta-Seelannista ja kolmanneksi tuli Keith Gabel Yhdysvalloista. Suur-Hamarin aika oli 2:21.20 ja Murphyn 2:20.93.

- Banked slalom -rata täällä Kanadassa oli todella mahtava ja sitä oli hauska laskea. Sain flown päälle heti ensimmäisellä laskulla, ja sainkin laskettua ensimmäisen kierroksen pohja-ajan. Lopulta tulin toiseksi 0,27 sekunnin erolla Carlin tehtyä koko kisan pohja-ajan viimeisellä kierroksella. Tästä suunnataan sitten huomenna Aspeniin ja X Gameseihin. Kanada oli kokonaisuudessaan hyvä ja oli hienoa huomata, että vauhti on kohdallaan tulevia X Gameseja ja MM-kisoja ajatellen, Matti Suur-Hamari kommentoi.

Suur-Hamari jatkaa seuraavaksi X Gameseihin Yhdysvaltojen Aspeniin. Muut suomalaiset kisaan kutsun saaneet ovat Peetu Piiroinen (slopestyle), Enni Rukajärvi (slopestyle) ja Anton Lindfors (crossi). Kisat alkavat suomalaisten osalta torstaina crossin karsinoilla. Paracrossin MM-kisat lasketaan La Molinassa 21.-28.2.

Tulokset: http://www.paralympic.org/sdms/inc/fh/cofdoc.php?csp=SB5415SB&rowid=995

Ajankohtaista