Suur-Hamari viides Dew Tourilla

Matti Suur-Hamari on sijoittunut kaikkien aikojen ensimmäisessä Dew Tourin para banked slalomissa viidenneksi. Eilen myöhään Suomen-aikaan Breckenridgellä Coloradossa lasketun kilpailun voitti lumisateisessa säässä Mike Shea.

- Rata oli kyllä todella mun mukavuusalueen ulkopuolella, mutta oli silti siistiä olla kisaamassa täällä. Tosi tiukkoja käännöksiä ja tosi loiva rata alusta loppuun, joten tiesin, että pitää pistää paras tänään, jos mielii palkintopallille. Yöllä tuli 20 senttiä lunta, joka ei ainakaan helpottanut vauhtien kanssa. Kisassa tuli muutama pieni virhe, ja se maksoi sitten podium-paikan tänään. Mutta eipä mitään - kohta lento Suomeen, otetaan vähän treeniä ja lepoa ennen kuin kisakausi taas jatkuu tammikuussa, Suur-Hamari kommentoi.

Eilinen naisten slopestylen hyppyosuus on siirretty sunnuntaille. Mukana Suomesta on kisassa Enni Rukajärvi. Dew Tourin uudistetun formaatin reiliosuus lasketaan aikataulun mukaan tänään, ja naisten kisa starttaa Suomen aikaan klo 20.00. Kilpailusta löytyy livestream osoitteesta dewtour.com.

Tulokset:

1. Mike Shea
2. Evan Strong
3. Mike Minor

5. Matti Suur-Hamari

Ajankohtaista