Suur-Hamari voittoon Hollannissa

Landgraafin sisähallissa laskettiin tänään banked slalomin maailmancupin toinen kilpailu. Paralautailija Matti Suur-Hamari voitti kisan erittäin niukasti. Tiukassa kisassa Suur-Hamari otti voiton vain 0,03 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Evan Strongiin. Kolmanneksi tuli eilisen tapaan Mike Shea.

Eilisessä kilpailussa Strong voitti ja Suur-Hamari oli toinen. Suur-Hamarin voittoaika tänään oli 31,60.

- Oli kyllä kova kisa. Rata oli sama kun eilenkin, joten hirveitä muutoksia ei tehty suunnitelmiin. Evan pisti taas kovan ajan ekalla runilla ja ajattelin, että tohon en kyllä taida pystyä, mutta kolmannella ja vikalla runilla sain puristettua linjat kohilleen ja 0,03 sekuntia lujempaa kun Evan. Aika huikeat fiilikset on kisasta. Nyt on pakastin taas kisattu hetkeksi ja seuraavaksi lähden Pyhälle treenaamaan kohti tulevia kisoja. Seuraavaksi on muuten 8.12. Dew Tourin banked slalom, joka tuli juuri viralliseksi tänään, Suur-Hamari kommentoi kisaa ja kertoo tulevia suunnitelmia.

Suur-Hamari laskee sääriamputoitujen sarjassa. Hän on aiemmin voittanut mm. maailmanmestaruuden, X Gamesissa kultaa ja maailmancupin kokonaiskisan. Lisäksi hän on tänä vuonna ehdolla Urheilugaalassa vuoden sykähdyttävimmässä urheiluhetkessä.

Päivän tulokset: https://db.ipc-services.org/sdms/calendar/competition/document/csp/SBT116SB/id/4347

Ajankohtaista