Suur-Hamarilla vahva startti - heti hopealle

Paralautailija Matti Suur-Hamari on aloittanut kautensa loistavasti. Hollannin Landgraafin sisäradalla hän nappasi ensin tiistaina banked slalomin Eurooppacupin kilpailusta voiton, ja eilen ensimmäisestä banked slalomin maailmancupista tuli hopeaa. Kilpailun voitti yhdysvaltalainen Evan Strong. Tänään maailmancup jatkuu toisella kilpailulla.

- Tänä vuonna hollantilaiset ovat saaneet pakastimeen todella hyvät olosuhteet kisaamiselle. Rata tuntuu hyvältä ja lauta kulkee niin kun pitääkin. Landgraaf on ollut aina vähän spesiaali tiukan ja lyhyen radan takia, mutta nyt tuntuu, että ollaan saatu siitäkin juonesta kiinni ja alkaa tulosta tulemaan täälläkin. Kisa oli eilen tosi tiukka ja sai kyllä laittaa kaikki peliin koko ajan. Evan kumminkin vetäisi silmänräpäyksen lujempaa ja hoiti kirkkaimman mitskun. Hyvällä fiiliksellä kumminkin jatketaan taas tän päivän kisaan. Pulkka kulkee ja mieli on korkealla, Suur-Hamari kommentoi hopeaansa.

Suur-Hamari laskee sääriamputoitujen sarjassa. Hän on aiemmin voittanut mm. maailmanmestaruuden, X Gamesissa kultaa ja maailmancupin kokonaiskisan. Lisäksi hän on tänä vuonna ehdolla Urheilugaalassa vuoden sykähdyttävimmässä urheiluhetkessä.

Maailmancupin tulokset: https://db.ipc-services.org/sdms/calendar/competition/document/csp/SBT116SB/id/4342

Ajankohtaista