SWINGHILL BANKED SLALOM 26.3.2017

Swinghillin Banked Slalom jouduttiin viime viikonlopulta perumaan olosuhteiden vuoksi, mutta kaikkien onneksi sää parani ja tapahtuma järjestyy 26.3. sunnuntaina. Kaikki mukaan! Siitä seuraava onkin jo heti seuraavana viikonloppuna Sappeella, eli nyt jaetaan viimeisiä pisteitä ennen päätöskisaa AnttisWorld Cupia. Sinnehän muuten sen hetkinen tourin johtaja - mies tai nainen - saa ilmaisen majoituksen ja hissilipun.


Aikataulu

Sunnuntai 26.3.

10.00-11.15 Ilmoittautuminen
11.30-12.15 Rataan tutustuminen/Harjoitukset
12.15-12.30 Kilpailijakokous (Lähtöpaikalla)
12.35-14.45 Kisa
15.00-15.40 ”Finaali” (Extra lasku/laskut TOP 10 miehille ja Top 5 naisille ja lapsille)
16.00 Palkintojenjako


Sarjat

Naiset (14 v. ja yli)
Miehet (14 v. ja yli)
Lapset (tytöt ja pojat 13 v. ja alle)


Formaatti

Kilpailussa jokaisella laskijalla on 2-3 laskua riippuen osallistujamäärästä. Tämän jälkeen miesten sarjasta kymmenen (10), sekä naisten ja lasten sarjoista viisi (5) nopeinta laskijaa etenee ”finaaliin”, jossa saavat mahdollisuuden parantaa aikojaan. Lopputulokset määräytyvät kaikkien laskujen parhaan ajan perusteella.


Osallistuminen

Osallistuminen on ilmainen Lumilautaliiton henkilöjäsenille, muutoin osallistumismaksu on 15 €/kisa.

Rekisteröitymisen nopeuttamiseksi paikanpäällä suosittelemme henkilöjäsenyyden hankkimista etukäteen osoitteesta http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/henkilojasenyys/liittyminen-ja-vakuutus/ ja se maksaa 30 €.


Ilmoittautuminen

Etukäteen Lumilautaliiton nettisivuilla http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/banked-slalom/, josta löytyy sähköinen ilmoittautumiskaavake. Paikan päällä ilmoittautuminen sekä rekisteröityminen kisatoimistossa, joka sijaitsee vuokraamossa rinteiden yläpäässä. Myös ennakkoilmoittautumiset maksetaan paikanpäällä, jos ei ole Lumilautaliiton henkilöjäsen.

Kilpailijoille päivälippu 18 €.


Osallistumisehdot

Kaikkien osallistujien on käytettävä kypärää sekä harjoituksissa että kilpailuissa. Selkäpanssaria ja muita turvavarusteita suositellaan. Laskijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla ja täyttävät sen merkiksi vastuuvapautuskaavakkeen. Alle 18-vuotiaiden puolesta vastuuvapautuskaavakkeen allekirjoittaa huoltaja.


Ranking ja pisteytys

Neljä kilpailua, sarjoina miehet, naiset ja lapset, aika ratkaisee. Pisteet osakilpailuista tulevat alla olevan taulukon mukaisesti kaikkien sarjojen kymmenelle parhaalle.

Kolmen ensimmäisen osakilpailun perusteella eniten pisteitä kerännyt laskija, nainen tai mies (ei lasten sarja), voittaa itselleen Pyhälle AnttisWorld Cupiin majoituksen sekä hissilipun. Jos kaksi tai useampi laskija on tasatilanteessa, voittojen tai parhaiden sijoitusten määrä ratkaisee.

Kiertueen voittajat kruunataan Pyhällä kaikkien neljän kilpailun yhteispisteiden perusteella.


Banked Slalom –ranking pisteytys

1. 24 p
2. 20 p
3. 16 p
4. 14 p
5. 12 p
6. 10 p
7. 8 p
8. 6 p
9. 4 p
10. 2 p

Järjestäjä pidättää kaikki oikeudet tapahtuman läpiviemiseen turvallisesti ja paikalliset olosuhteet huomioon ottaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Lisätietoja

Juha Guttorm juha.guttorm@fsa.fi/040-7251047

Ajankohtaista