SWINGHILL BANKED SLALOM 19.3.2017

EDIT: SWINGHILLIN BANKED SLALOM ON TOISTAISEKSI PERUTTU. MYÖHÄISEMMÄSTÄ KORVAAVASTA AJANKOHDASTA TIEDOTAMME MYÖHEMMIN.

 

Lumilautaliiton suosittu Banked Slalom Tour jatkuu. Kauden toinen kisa käydään perinteikkäässä Swinghillissä, joten kovaa menoa on luvassa. Tsekkaa info ja tule mukaan! Kiertueen paras laskija palkitaan majoituksella ja hissilipulla kiertueen päätapahtumaan AnttisWorld Cupiin Pyhälle, joten pisteiden keruu kannattaa.

Aikataulu

Sunnuntai 19.3.

10.00-11.15 Ilmoittautuminen
11.30-12.15 Rataan tutustuminen/Harjoitukset
12.15-12.30 Kilpailijakokous (Lähtöpaikalla)
12.35-14.45 Kisa
15.00-15.40 ”Finaali” (Extra lasku(t) TOP 10 miehille ja Top 5 naisille ja lapsille)
16.00 Palkintojenjako


Sarjat

Naiset (14v. ja yli)
Miehet (14v. ja yli)
Lapset (tytöt ja pojat 13v ja alle)


Formaatti

Kilpailussa jokaisella laskijalla on 2-3 laskua riippuen osallistujamäärästä. Tämän jälkeen miesten sarjasta kymmenen (10), sekä naisten ja lasten sarjoista viisi (5) nopeinta laskijaa etenee ”finaaliin”, jossa saavat mahdollisuuden parantaa aikojaan. Lopputulokset määräytyvät kaikkien laskujen parhaan ajan perusteella.

Osallistuminen

Osallistuminen on ilmainen Lumilautaliiton henkilöjäsenille, muutoin osallistumismaksu on 15 €/kisa.

Rekisteröitymisen nopeuttamiseksi paikanpäällä suosittelemme henkilöjäsenyyden hankkimista etukäteen osoitteesta http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/henkilojasenyys/liittyminen-ja-vakuutus/ ja se maksaa 30 €.

Ilmoittautuminen

Etukäteen Lumilautaliiton nettisivuilla http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/banked-slalom/, josta löytyy sähköinen ilmoittautumiskaavake. Paikan päällä ilmoittautuminen sekä rekisteröityminen kisatoimistossa, joka sijaitsee vuokraamossa rinteiden alapäässä. Myös ennakkoilmoittautumiset maksetaan paikanpäällä, jos ei ole Lumilautaliiton henkilöjäsen.

Kilpailijoille päivälippu 18 €.

Osallistumisehdot 

Kaikkien osallistujien on käytettävä kypärää sekä harjoituksissa että kilpailuissa. Selkäpanssaria ja muita turvavarusteita suositellaan. Laskijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuulla ja täyttävät sen merkiksi vastuuvapautuskaavakkeen. Alle 18-vuotiaiden puolesta vastuuvapautuskaavakkeen allekirjoittaa huoltaja.

Ranking ja pisteytys

Neljä kilpailua, sarjoina miehet, naiset ja lapset, aika ratkaisee. Pisteet osakilpailuista tulevat alla olevan taulukon mukaisesti kaikkien sarjojen kymmenelle parhaalle.

Kolmen ensimmäisen osakilpailun perusteella eniten pisteitä kerännyt laskija, nainen tai mies (ei lasten sarja), voittaa itselleen Pyhälle AnttisWorld Cupiin majoituksen sekä hissilipun. Jos kaksi tai useampi laskija on tasatilanteessa, voittojen tai parhaiden sijoitusten määrä ratkaisee.

Kiertueen voittajat kruunataan Pyhällä kaikkien neljän kilpailun yhteispisteiden perusteella.

Banked Slalom –ranking pisteytys

1. 24p
2. 20p
3. 16p
4. 14p
5. 12p
6. 10p
7. 8p
8. 6p
9. 4p
10. 2p

Järjestäjä pidättää kaikki oikeudet tapahtuman läpiviemiseen turvallisesti ja paikalliset olosuhteet huomioon ottaen.

Lisätietoja

Juha Guttorm juha.guttorm@fsa.fi/040-7251047

Ajankohtaista