Tonteri Pleasure Jamin kolmanneksi hyvin haastavassa säässä

Planaissa Itävallassa laskettiin tänään World Snowboard Tourin international-tason slopestylekilpailu Pleasure Jam. Kisan kolmanneksi erittäin haastavassa säässä laski Roope Tonteri.

- Huonoimmat finaalit oli mitä ollut hetkeen. Aivan hirveä sää: flätti valo ja tuuli. Tuomarit sanoivat, että kisoja ei pidetä, mutta sitten pidettiin äänestys, joka ei kauhean demokraattinen ollut, ja sen jälkeen pidimme finaalit. Väkisin laskemista. Nyt oli kyllä sellaista lumilautailua, että ei ollut hauskaa, Tonteri kommentoi.

Tonteri keräsi parhaasta laskustaan pisteet 82,25. Voiton otti Japanin Keita Inamura pistein 87,75.

Kalle Järvilehto sijoittui seitsemänneksi pistein 69,00 ja Ville Paumola kahdeksanneksi pisteillä 58,75. Nuutti Niemelä oli 32:s pisteillä 31,75.

- Ei ollut ihan helpoimmasta päästä tämäkään päivä. Nopeasti piti totutella mäkeen, jossa vauhtien kanssa oli tiukkaa. Kyllähän siinä jonkunlaiset ranit saatiin kasaan, ja Roope ja Kalle finaaliin. Finaaleissa laskeminen ei ollut sitten ihan herkuinta hommaa, ja tuuli otti turhan paljon roolia. Siihen Villelläkin homma kaatui. Ihan kiva kuitenkin, että Roope pääsi podiumille. Jos sanotaan, että tehdään laskijoilta laskijoille -kisoja, niin olisi se ihan hyvä niitä laskijoita sitten kuunnellakin. Suurin osa oli kuitenkin perumisen kannalla, päävalmentaja Antti Koskinen kritisoi.

Naisten kisan voitto meni Iso-Britanniaan Katie Ormerodille pistein 91,50. Henna Ikola oli paras suomalainen yhdeksännellä sijalla pisteillä 43,75. Ella Suitiala oli 11:s pisteillä 40,00 ja Merika Enne 13:s pisteillä 25,75.

Tulokset miehet: http://www.pleasurejam.com/files/attachments/11637/547898_FULL_Result_Slopestyle_Men.pdf

Tulokset naiset: http://www.pleasurejam.com/files/attachments/11637/547899_FULL_Result_Slopestyle_Women.pdf

Ajankohtaista