World Snowboard Day 21.1.

World Snowboard Dayta vietetään ensi sunnuntaina 21.1., jolloin jälleen kerran ympäri maailman kokoonnutaan yhdessä juhlistamaan lumilautailua - ja niin myös Suomessa.

Tähän olemme koonneet päivän tapahtumia Suomessa. Jos sinulla on tiedossa jokin muu WSD-tapahtuma, niin kerro siitä kommentteihin ja kerätään päivälle kunnon rysäys!

Ruka

Rukan Lumilautailijat järjestää WSD:n kunniaksi kaikille avoimet sessarit. Jos seuran sessarit kiinnostavat, niin nyt on hyvä hetki päästä mukaan. Kokoontuminen parkin ala-asemalla klo 12.

Iso-Syöte

Ilmainen Burton Riglet -lautojen vuokraus ja MiniStreetillä WSD- ja Fis Snow Day -sessarit klo 11-12.30. Sessareissa paikalla valmentajia.

Ounasvaara

Lumilautaopettaja Rendin lumimaassa kello 10–15, jossa pääsee ilmaiseen 30 minuutin teisteriin laudalla aina vartin yli tasatunnin. Etukäteen ilmoittautumisia ei vaadita, vaan kokeilemisesta kiinnostunut henkilö menee vaan Rendin Lumimaahan, josta hän löytää päivystävät opettajat.

Tutustumistarjouksena: 1 h kombo eli hissilippu + välineet hintaan 20 € (sisältäen kypärän)

Salla

Kymmenelle ensimmäiselle alle 12 v. lumilautailijalle ilmainen hiihtokoulu:
Lumilauta klo. 12-13
Kaikille alle 12 v. lapsille ilmaiset vuokravälineet ja hissilippu yhden tunnin ajan.

Laajis

Hiihtokoulua lumilautapainotuksella, pulkkakisaa, Lumimaassa lapsille erinäistä touhuilua, JFS:n Treenikerta+sessarit, JHS:n mäkihyppukoulua, kuntosalin puolella aikuisille treenikoulua ja tuote-esittelyjä (Sled Dogs ja mahdollisesti parkkitiimin vetämä Burtonin esittely).

Mielakka

Kaikki Burtonin ja Nitron vuokralaudat testattavissa ilmaiseksi (max 2 h/asiakas)
2 x ilmainen lautaopetus 1h 20 ensimmäiseksi paikan päällä ilmoittautuneille klo 12 ja klo 14
Alle 10 v. vanhemman seurassa maksutta mäkeen.
Lastenmaassa lapsien Burton Riglet Park sekä pienet laudat maksutta testattavissa.

Lisätietoja: www.world-snowboard-day.com

Ajankohtaista