World Snowboard Day tuo tapahtumia Suomeen

15.1.2014 Kansainvälisenä lumilautatapahtumapäivänä viisi seuraa järjestää toimintaa. WSD on sunnuntaina 21.12.

World Snowboard Day järjestetään jälleen joulua ennen ympäri maailman. Tällä kertaa 21.12.2014 myös Suomessa tapahtuma on huomioitu laajemmin, kun Lumilautaliiton jäsenseurat Mountain Club Ounasvaara, Sputnik Snowboarders, Tatra Snowboarding, Soul Vuokatti ja Rukan lumilautailijat järjestävät lähikeskuksissaan toimintaa.

- On hienoa, että saimme tänä vuonna näin useat seurat innostumaan asiasta, vaikka ajankohta Suomen sääolojen vuoksi onkin haastava. Järjestävät seurat lähtivät upeasti rakentamaan toimintaa omista lähtökohdistaan. Sputnik oivalsi, että jos lunta ei ole, niin sitten voi olla toisenlaista toimintaa. Varsinkin Ounasvaaralta oli mahtavaa, että keskus itse lähti näin täysillä juttuun mukaan tarjoten jopa alennuksia, lasten ja nuorten vastuuvalmentaja Jussi Räsänen kommentoi.

Tässä hieno lista WSD-tapahtumista Suomessa. Etsi itsellesi sopivin ja lähde innolla mukaan!

Ounasvaara

Järjestäjä: Mountain Club Ounasvaara
MCO järjestää Rail Jamin klo 12-13, jossa ei ole osallistumismaksua. Päivän ajan lumilautavuokraukset lähtevät puolella hintaa, ja Easy Start -lumilautatunti maksaa vain 59 € (norm. 89 €). Paketti sisältää 4 5min opetuksen, kahden tunnin lumilautavuokra ja kahden tunnin hissilipun. Lisäksi MCO:n laskijat antavat laskuvinkkejä peruslaskutaidot omaaville harrastajille heidän toiveidensa mukaan.
Yhteyshenkilö: Janne Kuusela, 040-7192794

Sveitsin hiihtokeskus

Järjestäjä: Sputnik Snowboarders
Sveitsin hiihtokeskuksessa tapahtuu klo 12-15. Ohjelmassa on lumitilanteen mukaan valmennusta. Jos laskemaan ei päästä, keskuksen kahviossa on ohjelmassa kamapörssi ja seuraesittelyä, joten kamat ainakin saa vaihtoon ja hienon seuran saloihin pääsee kiinni.
Yhteyshenkilö: Juha Matikainen, 0503469267

Mustavuori

Järjestäjä: Tatra Snowboarding
Klo 12-14 pistää Tatra Bläkärissä pystyyn lumilautaopetusta, demoja ja kilpailuja. Kaikille tarjolla jotain aloittelijasta ammattilaiseen!
Yhteyshenkilö: Tom Hanelius, 040 7370205

Ruka

Järjestäjä: Rukan lumilautailijat
Saaruan ala-aseman taukotuvan edessä kokoonnutaan klo 12, josta alkaa armottoman hieno videokuvauksen ja temppuvinkkien parissa touhuaminen. Vetäjänä Vuoden Suomipro! Touhu jatkuu aina klo 13.30 saakka.
Yhteyshenkilö: Saku Tiilikainen, 050 4101667

Vuokatti

Järjestäjä: Soul Vuokatt
Klo 12 kerätään porukka ala-asemalla, josta jatketaan miniparkille Soul-sessareille. Ohjelmassa kisaa, musaa, palkintoja ja sitä itseään eli snoukkaa. Tapahtuma päättyy klo 16.
Yhteyshenkilö: Priidik Vesi, +372 5193 5209

Lisätietoja tapahtumasta: www.world-snowboard-day.com

Ajankohtaista