TAPAHTUMAT

Lisenssit

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Freeride SM 2014

Laskemaan oikeille vuorille hyvällä porukalla? Cohkka ja Suomen lumilautaliitto järjestävät Freeride SM -sessarit lajin hengen mukaisesti lähimmillä vuorilla Tamokdalenissa, Pohjois-Norjassa 20.-23.3.2014. Freeride SM 2014 -kilpailu pidetään tapahtuman aikana. Halukkaille laskijoille annetaan myös vapaalaskukoulutusta, nautitaan hyvistä laskuista ja kiipeilystä isoille vuorille tai noustaan kopterilla, jos sää sallii. Samalla kokeillaan myös laskijoiden itse tekemiä noboard-lautoja ja kisataan olosuhteiden salliessa myös noboard SM-tittelistä.

Laskija tarvitsee osallistuakseen Lumilautaliiton lisenssin ja kilpailun kattavan vakuutuksen. Lisäksi laskijan on oltava täysi-ikäinen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä). Laskutaitoa pitää olla sen verran, että voi sujuvasti laskea vaihtelevissa lumiolosuhteissa n. 30-asteista mäkeä. Laskijan pakolliset kilpailuvarusteet ovat reppu, selkäpanssari, kypärä, lapio, sondi ja piippari.

Kisaseinä valitaan sää- ja lumiolosuhteiden sekä kilpailijoiden tason mukaan.

Osallistumismaksu

Osallistaksesi Freeride SM-kisoihin tarvitset voimassa olevan Lumilautaliiton lisenssin, joka maksaa 20 euroa. Sen voi ostaa ennakkoon tai maksaa paikan päällä. Jos kuitenkin olet hankkinut Lumilautaliiton lisenssin koko kaudeksi 35 eurolla ennakkoon esimerkiksi Suomi Touria varten, pääset osallistumaan sillä ilmaiseksi Freeride SM-kisoihin.

Muistathan, että kaikilla kilpailuun osallistuvilla pitää olla lumilautakilpailut ja vapaalaskun kattava vakuutus.

Majoitus

-Majoitus puolihoidolla maksaa 500 nok / pvä (sis. sauna)

-Matkailuauto tai asuntovaunupaikka 125 nok/hlö/yö (sis. sauna)

Majoitusvaraukset: aadne.olsrud@gmail.com

Kopteri

Freeride SM-kisojen aikaan on mahdollisuus helikopterinostoihin. Kopterinostot maksavat 900 nok / nosto / hlö viiden henkilön ryhmässä. Helikopteri on paikalla kisojen jälkeen 6.4. saakka.

Lisätietoja:

Jarkko Henttonen
044-0196688
jarkko.henttonen@cohkka.fi 

Freeride SM 2014 20.-23.3.2014

Alustava ohjelma

to 20.3. Harjoitukset

pe 21.3. Harjoitukset (mahd. kisapäivä)

la 22.3. Kilpailut
7.00 Aamiainen
8.00 Lähtö kisapaikalle
9.00-11.00 Kisaseinän tarkistaminen
12.00 Ensimmäinen startti
15.00 Kisalaskut ohi

su 23.3. Varapäivä

Ilmoittautuminen