TAPAHTUMAT

Lisenssit & henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Girls on Tour

Naiset taas kiertueella!

Girls on Tour on neljän itsenäisen tapahtuman kiertue, jota on toteuttamassa aktiiviset naislaskijat yhteistyössä mm. hiihtokeskusten, hiihtokoulujen ja Suomen Naislautailijat ry:n kanssa. 

Tavoitteena on tarjota naislaskijoille matalan kynnyksen tapahtumia, joissa tunnelma on kannustava ja yhteisöllinen. Jokaisessa tapahtumassa on paikalla koutseja ja mentoreita jeesaamassa laskijoita eteenpäin, heidän omien tavoitteidensa mukaisesti. Tarkoitus on kokoontua yhteen, nauttia laskemisesta hyvässä seurassa ja saada elämyksiä.

Tapahtumat on tarkoitettu kaikille peruslaskutaidot omaaville tytöille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta esim. parkkilaskemisesta ei vaadita.

Aikaisempien vuosien perusteella voidaan luvata, että naisten omissa tapahtumissa on erittäin hyvä ja kannustava ilmapiiri. Tapahtumissa myös kuvataan temppuja ja monet saavat tapahtumista sen ekan oman laskukuvan. Laskijat lähtevät tapahtumista kotiin hyvällä fiiliksellä mukanaan uusia laskutaitoja ja kavereita. Suurin osa palaa tapahtumiin seuraavanakin vuonna, mikä on sitä parasta palautetta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoa tapahtumista

Mimmi Freekend:
https://pyha.fi/tapahtuma/mimmi-freekend

Mindy Sessarit:
https://www.facebook.com/events/2035623709828240/

Lisätietoja

Tiina Lindström
Tel:+358 44 0988008
Email: tiina.lindstrom(ät)fsa.fi