TAPAHTUMAT

Henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Girls on Tour

Kaikkien lumilautailua rakastavien tyttöjen ja naisten kokoontumisajot!

Girls on Tour on neljän itsenäisen tapahtuman kiertue, jota on toteuttamassa aktiiviset naislaskijat yhteistyössä mm. hiihtokeskusten, hiihtokoulujen ja Suomen Naislautailijat ry:n kanssa. Kiertuetta tukee Suomen Lumilautaliitto.
 
Tavoitteena on tarjota naislaskijoille matalan kynnyksen tapahtumia, joissa tunnelma on kannustava ja yhteisöllinen. Jokaisessa tapahtumassa on paikalla koutseja ja mentoreita jeesaamassa laskijoita eteenpäin, heidän omien tavoitteidensa mukaisesti. Tarkoitus on kokoontua yhteen, nauttia laskemisesta hyvässä seurassa ja saada elämyksiä. 

Tapahtumat on tarkoitettu kaikille perus laskutaidot omaaville tytöille ja naisille. Aikaisempaa kokemusta esim. parkkilaskemisesta ei vaadita. Tänä vuonna uutena tapahtumana kiertueelle tulee Pyhällä järjestettävä Mimmi Free´kend, jossa keskitytään vapaalaskuun. Saariselän Girls Go! Shred -tapahtuma kestää kolme päivää ja on enemmän leirihenkinen.

Aikaisempien vuosien perusteella voidaan luvata, että naisten omissa tapahtumissa on erittäin hyvä ja kannustava ilmapiiri. Tapahtumissa myös kuvataan temppuja ja monet saavat tapahtumista sen ekan oman laskukuvan. Laskijat lähtevät tapahtumista kotiin hyvällä fiiliksellä mukanaan uusia laskutaitoja ja kavereita. Suurin osa palaa tapahtumiin seuraavanakin vuonna, mikä on sitä parasta palautetta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Girls on Tour FB-event

Girls on Tour 2017

19.2. Talma / Yours truly, SNL ( #WSFProWomen event)
2.–5.3. Pyhä / Piruliina Mimmi Free'kend
10.–12.3. Saariselkä / Girls Go! Shred
1.4. Iso-Syöte Mindy Sessarit

Lisätietoja

Tiina Lindström
Tel:+358 44 0988008
Email: tiina.lindstrom(ät)fsa.fi