TAPAHTUMAT

Henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Kaikki snoukkaa

Kaikki Snoukkaa – lumilautailua kaikille toimintakykyyn katsomatta on Suomen Lumilautaliiton alainen vammaislautailun edistämisprojekti, jonka päätavoitteena on luoda lumilautailun edellytyksiä kaikille toimintakykyyn katsomatta. Hankkeen tiimoilta viestitään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän lähipiirilleen. Projekti on osa Suomen Lumilautaliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaa.

Projektin kautta pyrimme tavoittamaan ja innostamaan lajin pariin niin liikuntarajoitteisia, aistirajoitteisia, kehitysvammaisia kuin elinsiirron saaneita. Diagnoosi ei ole kuitenkaan se tärkein asia vaan oma halu ja kiinnostus lumilautailua kohtaan. Rakkaudesta lajiin, niin kuin me Lumilautaliitossa tapaamme sanoa.

14.1.2017 järjestetään Hyvinkään Sveitsissä Kaikki Snoukkaa soveltavan lumilautailun kokeilutapahtuma. Projekti huipentuu keväällä, jolloin kutsumme projektin kautta tavoittamiamme lautailijoita mukaamme pohjoisen lumille kuvaamaan ensimmäistä suomalaista vammaislumilautailuelokuvaa. Elokuvassa kuvaamme monipuolista laskemista, huikeita maisemia ja ennen kaikkea hyvää fiilistä ja yhteisöllisyyttä – eli juuri sitä mistä lumilautailussa on oikeastaan kyse!

Lue lisää Kaikki Snoukkaa -projektista, kokeilutapahtumasta ja leffaprojektista:
www.kaikkisnoukkaa.com
www.facebook.com/kaikkisnoukkaa
#kaikkisnoukkaa 

Projektia tukemassa ovat Opetus- ja kulttuuriministeriö, Ruka ja Pyhä.

Lisätietoja

Tiina Lindström
Email. tiina.lindstrom(at)fsa.fi
Tel. +358 44 0988008