TAPAHTUMAT

Lisenssit & henkilöjäsenyys

ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittautumisen löydät kunkin tapahtuman sivulta.

Kaikki snoukkaa

Kaikki Snoukkaa – lumilautailua kaikille toimintakykyyn katsomatta on Suomen Lumilautaliiton erityislautailun edistämisprojekti, jonka päätavoitteena on luoda lumilautailun edellytyksiä kaikille toimintakykyyn katsomatta. Hankkeen tiimoilta viestitään lumilautailun harrastus- ja kilpailumahdollisuuksista liikuntarajoitteisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja heidän lähipiirilleen. Projekti on osa Suomen Lumilautaliiton yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmaa.

Projektin kautta pyrimme tavoittamaan ja innostamaan lajin pariin niin liikuntarajoitteisia, aistirajoitteisia, kehitysvammaisia kuin elinsiirron saaneita. Diagnoosi ei ole kuitenkaan se tärkein asia vaan oma halu ja kiinnostus lumilautailua kohtaan. Rakkaudesta lajiin, niin kuin me Lumilautaliitossa tapaamme sanoa.

Kauden 19-20 soveltavan lumilautailun tapahtumat löydät:

https://kaikkisnoukkaa.com/tapahtumat/

 

 

Lue lisää Kaikki Snoukkaa -hankkeesta:
www.kaikkisnoukkaa.com
www.facebook.com/kaikkisnoukkaa
@kaikkisnoukkaa
#kaikkisnoukkaa 

 

 

Lisätietoja

Tiina Lindström
Email. tiina.lindstrom(at)fsa.fi
Tel. +358 44 0988008

OHJATTU TOIMINTA 2019-2020

 
Lumilautaseurat järjestävät ohjattua toimintaa lumilautailun ympärillä pääasiassa talvisin mutta osa myös muina aikoina. Seuratoiminta on hauskaa, kannustavaa ja yhteisöllistä. Ota yhteyttä rohkeasti oman alueesi lumilautaseuraan ja tiedustele minkälaista toimintaa se tarjoaa. Seurat ottavat mielellään mukaan toimintaan myös erilaisia liikkujia. Seurojen yhteystiedot löytyy: http://www.fsa.fi/liitto/jasenseurat/
 
Osa seuroista järjestää myös erikseen soveltavan lumilautailun harrastusryhmiä. Alla lisätietoja:
 

Sputnik Snowboarding ry Hyvinkää

Tammikuussa starttaamme erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten lumilautailuryhmän! Kokoonnumme torstaisin 18.30-20.00 Sveitsin Hiihtokeskuksessa ja kurssin jälkeen pohdimme jatkosuunnitelmat yksilöllisesti laskijoiden kanssa. Ryhmää ohjaavat fysioterapeutit Kati Suvanto ja Anna-Riikka Murtonen. Toivomme oman vanhemman/avustajan osallistuvan kurssille, mutta laskutaitoa ei avustajalta vaadita. Kurssin hinta on 40e, jonka lisäksi osallistuja tarvitsee hissilipun ja lautailuvälineet. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen annu.sputnik@gmail.com ja kerro, onko laskijalla tarvetta minkätyyppiselle avulle tai mahdollisille laskemisen apuvälineille. Ryhmä starttaa tammikuussa, kun porukka on saatu kasaan. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

 

Tampereen Slalomseura

TSS:n soveltavan lumilautailun valmennus 2020

TSS:n soveltavan lumilautailun valmennusryhmä alkaa tammikuussa. Jos sinulla on perustaidot lumilautailussa, lasket itsenäisesti ja haluat kehittyä, tule mukaan tammikuussa aloittavaan ryhmään.

Ryhmä kokoontuu laskettelukeskus Mustavuoressa neljä kertaa tammi-helmikuussa maanantai-iltaisin 13.1. alkaen.

Ryhmän valmentajana toimii kokenut lumilautakoutsi ja lumilautaopettaja Topi Kallioniemi sekä fysioterapeutti Henna Kaarlela. Ensimmäisellä kerralla sovitaan tavoitteet valmennukselle. Jos tarvitset avustajaa, tuo avustaja mukanasi.

Neljän kerran valmennuksen maksu on 75 euroa. Lisäksi osallistuja maksaa itse Mustavuoren hiihtokeskukselle hissilipun ja tuo tullessaan tai vuokraa laudan, monot ja kypärän. Hiihtokeskus Mustavuoren kanssa neuvottelemme hissilipputarjousta osallistujille. Lisäksi tulee TSS jäsenmaksu 39 euroa. Ja jokainen osallistuja huolehtii vakuutuksestaan joko omalla vakuutuksellaan tai ostamalla Skipassin https://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/skipassit/

Tiedäthän että voit hakea kustannuksiin taloudellista tukea katso lisää https://www.vammaisurheilu.fi/palvelut/jasenpalvelut/apurahat-ja-tuet 

Lisätietoja Topi Kallioniemi p. 045 1276731 ja Riikka Pyykkö p. 040 8342285

Ilmoittautuminen viimeistään 6.1.2020 osoitteessa https://www.tampereenslalomseura.fi/copy-of-valmennus

Valmennusryhmä toteutuu jos mukaan ilmoittautuu vähintään neljä osallistujaa.

 
 
 
 
 
 
 
Oikeudet muutoksiin pidetään.